Ana SayfaÜnlülerHamile oyuncu Damla Ersubaşı eşi tarafından ihanete uğradı haberlerine yanıt!

İlgili Postlar

Hamile oyuncu Damla Ersubaşı eşi tarafından ihanete uğradı haberlerine yanıt!

Bir zamanların sevilen dizisi Sihirli Annem’de Tuğçe olarak tanınan  sevilen oyuncu Damla Ersubaşı eşi tarafından ihanete uğradı haberlerine yanıt verdi. 6 aylık hamile Damla Ersubaşı ihanet haberlerini kabul etti. Genç oyuncu “ Haberler doğru fotoğraflardaki kişi eşim” dedi.

Her şey aşikar!

Oyuncu Damla Ersubası 2016 senesinde evlendiği Mustafa Can Keser’in biriyle görüntülenmesi magazin gündemine bomba gibi düştü. Uçankuş’a konuşan ünlü oyuncu “ Haberler doğru fotoğraflardaki kişi eşim. Şu an bir şekilde devam edeceğiz çünkü aciliyetim  kızım. Zaten doğuma da birkaç hafta kaldığı için çok fazla konuşmak istemiyorum. Eşimle konuştum ama ‘Ben değilim’ dedi. Ama aşikar her şey size gelen fotoğrafın aynısı bana da geldi” dedi.

Tüm yasal haklarımı kullanacağım!

İhanet iddialarının üzerine Mustafa Can Keser sosyal medya platformu İnstagram hesabından şu açıklamayı yaptı:

“Bugün hakkımda çıkan “eşini aldattı” haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Sahibi olduğum gece kulübünde sarhoş bir bayan müşteri bana bir şeyler söylemeye çalışırken görüntüm alınıp sanki eşini aldatıyormuş gibi bir boyut verilerek tüm medya organlarına servis edilmiştir. Konu ile ilgili tarafıma yapılan bu ahlaksız durumdan dolayı tüm yasal haklarımı kullanacağım.. Kamuoyuna duyurudur”

Oyuncu Damla Ersubaşı eşi tarafından ihanete uğradı haberlerine yanıt verdi.
Oyuncu Damla Ersubaşı eşi tarafından ihanete uğradı haberlerine yanıt verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler