Ana SayfaDedikoduMadrid'de Can Yaman Heyecanı!

İlgili Postlar

Madrid’de Can Yaman Heyecanı!

Madrid’e televizyon programına konuk olmak için gelen Can Yaman havalimanında yoğun bir hayran kitlesi ile karşı karşıya kaldı. 2 bin hayranının Can Yaman’ı karşılamaya gelmesi ünlü oyuncuyu oldukça sevindirdi. Havalimanı dışında özel araca binen Can Yaman otele polis eşliğinde gitti.

İspanyolların Can Yaman Hayranlığı!

İspanya’da son dönemlerde Türk dizilerini takip eden İspanyollar Erkenci Kuş ve Dolunay dizilerinde başrol oynayan Can Yaman’ın İspanya’ya geldiğini öğrenen İspanyollar havalimanına akın etti. Sosyal medya dan Madrid’e geleceğini öğrenen çok sayıda İspanyol kadın, sabah erken saatlerde terminale geldi.

Can Yaman: Gelmiş Geçmiş En İyi Çift Biziz!

Can Yaman’ın İspanyol Hayranlarından Açıklama!

Can Yaman’ın İspanyol hayranlarından Cristina, yaptığı açıklamada, “Asturias, Cadiz, Valensiya, İspanya’nın her yerinden yüzlerce kişi Can Yaman’ı görmek için buraya geldi, onu çok seviyoruz. Biz dört arkadaş havalimanında sabahladık, 19 saattir bekliyoruz” ifadelerini kullandı. “Alicante’den sabah çok erken yola çıkıp 6 saat araba kullanarak geldim” diyen Maria da tek arzusunun sadece oyuncu Can Yaman’ı görmek olduğunu söyledi. Madrid havalimanına inen Can Yaman kadın hayranlarının  kalp şeklinde ve “Can” yazılı balonlar taşıdığı görüldü. İspanyol ve Türkçe “Hoşgeldin”, “Sen en iyisinin” yazılı pankartlar taşıyan Yaman hayranları, Facebook’ta 5 ay önce açtıkları “Can Yaman hayranları” sayfasının şimdiden 8 bin üyesi olduğunu söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler