Ana SayfaÜnlülerDeniz Seki’nin kardeşi beyin kanaması geçirdi!

İlgili Postlar

Deniz Seki’nin kardeşi beyin kanaması geçirdi!

Ünlü şarkıcı Deniz Seki’nin kardeşi Serkan Seki’den kötü haber geldi. Ünlü şarkıcının kardeşi Serkan Seki beyin kanaması geçirdi. Sosyal medya hesabından Deniz Seki kardeşinin durumu hakkında anlık bilgilerde verdi.

Dua İstedi

Seki ailesi zor günler yaşamaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde annesi fenalaşan Seki’nin bu kez kardeşi hastanelik oldu. Beyin kanaması geçiren Serkan Seki hastanelik oldu.  6 saat süren operasyonun ardından yoğum bakıma alınan Serkan Seki’nin durumu ciddiyetini koruyor. Müge ve Gülşen’in sunduğu 2.Sayfa programının ulaştığı Deniz Seki “Lütfen kardeşim için dua edin. Onu ben büyüttüm”

Odaya Çıktı!

Kardeşinin durumunu sosyal medya hesaplarından paylaşan ünlü oyuncu çıkan haberlerin ardından sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Kardeşinin yoğun bakımdan çıktığını belirten Deniz Seki “Çok şükür korkulacak bir şey yok. Serkan odasına çıktı. Dualarınız için çok teşekkür ederiz” cümleleriyle takipçilerini bilgilendirdi ve teşekkürlerini iletti.

Deniz Seki Kimdir?

Ünlü şarkıcı Deniz Seki’nin kardeşi Serkan Seki’den kötü haber geldi. Ünlü şarkıcının kardeşi Serkan Seki beyin kanaması geçirdi.
Ünlü şarkıcı Deniz Seki’nin kardeşi Serkan Seki’den kötü haber geldi. Ünlü şarkıcının kardeşi Serkan Seki beyin kanaması geçirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler