Ana SayfaÜnlülerSiirt Kısa Film Festivali'nde Zilan Duru'ya Büyük İlgi

İlgili Postlar

Siirt Kısa Film Festivali’nde Zilan Duru’ya Büyük İlgi

Geçtiğimiz günlerde ikincisi düzenlenen 2. Uluslararası Siirt Kısa Film Festivali’nde Zilan Duru’ya büyük ilgi oldukça dikkat çekti.

Geçtiğimiz aylarda sergilediği başarılı oyunculuk performansı ile “Gelecek Vaad Eden En İyi Kadın Oyuncu” ödülünü alan ve dünya basınında Monica Belluci’ye olan benzerliğiyle anılan güzel oyuncu Zilan Duru Siirt Kısa Film Festivali’nde ödüle layık görüldü.

Zilan Duru Kimdir?

Siirt Kısa Film Festivali’nde Zilan Duru’ya Büyük İlgi

Bu sene ikincisi organize edilen 2. Uluslararası Siirt Kısa Film Festivali oldukça yoğun bir programla geçti. Festival konukları gittikleri mekanlarda hayranlarının yoğun ilgileriyle karşılaştılar. Siirt halkının festivale gösterdikleri büyük ilgiden son derece memnuniyet duyduklarını dile getiren ünlü yüz güzeli ve başarılı oyuncu Zilan Duru, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Festival özel ödülünü de almaya hak kazanan güzel oyuncu Zilan Duru, ‘Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgesi sanata çok aç bir toplum. Burada sanat yapmak çok farklı. Biz festival boyunca burada çok güzel ağırlandık. Yöre halkı misafirperliğinin yanı sıra bizden burada da sanat yapmamızı istedi. Hepsinin gözleri ışıl ışıldı. Çok güzel duygularla dönüyoruz’ dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler