Ana SayfaÜnlülerSerdar Ortaç ve Chloe Loughnan yeniden evlilik iddiası

İlgili Postlar

Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan yeniden evlilik iddiası

“Gel Konuşalım” magazin programının iddiasına göre Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan yeniden evleniyor. Ağustos ayında boşanan Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan beş yıllık evliliklerini tek celsede noktalamışlardı. Daha öncede hayatlarına başka kişilerle devam ettikleri yönünde haberler çıkmıştı. İkili üç hafta önce bir araya geldiler.

Evlilik Teklifi

Daha önce haklarında çıkan başka aşk iddialarını yalanlarken ikili gözlerden uzak bir mekanda bulaştıkları iddia edildi. Bir magazin programının ortaya attığı habere göre Serdar Ortaç ile eski manken eşi Chloe Loughnan üç hafta gözlerden uzak bir mekanda buluştu ve ünlü şarkıcı Serdar Ortaç eski eşine yeniden evlilik teklifi etti. Güzel mankenin teklife sıcak baktığı konuşuluyor.

Serdar sildi, Chloe saklıyor

İkilinin evlilikleri bittikten kısa süre sonra Serdar Ortaç sosyal medya hesaplarından ikilinin beraber olduğu bütün fotoğrafları silmişti. Chloe ise eski kocasıyla birlikte oldukları bazı fotoğrafları hala sosyal medya hesaplarından kaldırmıyor ve saklıyor. Su an ikilinin tekrar bir araya geleceği konuşuluyor.

Serdar Ortaç Kimdir?

Clohe Loughnan Kimdir?

“Gel Konuşalım” magazin programının iddiasına göre Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan yeniden evleniyor.
“Gel Konuşalım” magazin programının iddiasına göre Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan yeniden evleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler