Ana SayfaKültür ve SanatMüzikBanu Karaca İzmir Marşı ile Mest Etti

İlgili Postlar

Banu Karaca İzmir Marşı ile Mest Etti

Türkiye’nin en başarılı sopranolarından olan Banu Karaca İzmir Marşı ile mest etti. Geçtiğimiz gün İzmir’de sahne alan sanatçı kendine hayran bıraktı.

 

 

Hakan Aysev ile sürpriz bir şekilde 2016 yılında yapmış olduğu evliliğini sonlandıran ve bu ayrılıktan sonra hayatında sadece müziğin olacağını belirtti.

Banu Karaca İzmir Marşı ile Mest Etti

Türkiye’nin en başarılı kadın sopranolarından olan Banu Karaca, geçtiğimiz akşam İzmir’de sahne aldığı bir mekanda hayranlarına keyif dolu anlar yaşattı. Sahnedeki enerjisi ve performansı ile dinleyicileri oldukça mutlu etti. Sahne için süper mini elbise tercih eden başarılı ses sanatçısı Banu Karaca, güzelliğiyle de kendisine hayran bıraktı.

Programının finalini İzmir Marşı ile yaparak mekan içindeki coşku ve heyecanı zirveye çıkardı. Karaca ”Tüm dünyanın önünde saygıyla eğildiği Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, özlem ve rahmetle anıyorum. Bugün burada sizlerle birlikte şarkılar söyleyebiliyor isem, bugün kadınlar ülke ekonomisine ve iş gücüne hatırı sayılır bir katkı yapabiliyorsa bu onun sayesindedir.” diyerek Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü andı ve ekledi; ”Geleceğe umutla bakabilen nesiller yetiştirecek eğitim ordusunun her bir ferdine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlerin sabrı ve gayreti ile bu ülke ilelebet payidar kalacak…”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler