Ana SayfaÜnlülerSihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı Boşanıyor

İlgili Postlar

Sihirli Annem’in Tuğçe’si Damla Ersubaşı Boşanıyor

Sihirli annem dizisinde Tuğçe karakteri ile ünlenen Damla Ersubaşı daha önce de sorunlar yaşadığı eşi Mustafa Can Keser ile anlaşmalı olarak boşanıyor.

Damla Ersubaşı Kimdir? 

Damla Ersubaşı Boşanıyor

2016 yılında hayatını birleştirdiği iki çocuğunun babası Mustafa Can Keser ile yollarını ayırma kararı aldı. Çift, yaptıkları ortak açıklamada, “Boşanmak için mahkemeye başvurduk, anne baba olarak medeni bir şekilde görüşmeye devam edeceğiz” dedi.

İhanet İddiaları

Ersubaşı’nın eşi Mustafa Can Keser bir dönem ihanet haberleriyle gündem gelmişti.Mustafa Can Keser, Ersubaşı ikinci bebeğine hamileyken bir kadınla samimi şekilde yakalanmıştı.

 Sihirli Annem Dizisi Yeniden Mi Başlıyor?

Ersubaşı ise katıldığı bir programda; “Biraz sorunlar yaşadık. Karantinanın da etkisi var. Şu an ‘Boşandık’ diye bir şey demiyorum ama sorunlarımız oldu, çözdük gibi. Eşim ile aynı evde kalıyoruz. Tartışma nedenimiz ihanet değil. Bu süreçte her şey insanın gözüne batıyor. Birlikte çok fazla yan yana bulunmamak daha iyi. Ben eşim tarafından hiçbir zaman aldatılmadım. Evet, birlikte çözmemiz gereken sorunlarımız var ama ‘Boşandık’ diye bir şey söz konusu değil.” açıklamasını yapmıştı.

Çiftin, Zehra ve Zeynep Nisa adında iki kızları bulunuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler