Ana SayfaKimdirDamla Ersubaşı Kimdir?

İlgili Postlar

Damla Ersubaşı Kimdir?

“Sihirli Annem” dizisinin sevilen oyuncusu Damla Ersubaşı kimdir? Damla Ersubaşı kaç yaşında? Damla Ersubaşı aslen nereli? Damla Ersubaşı hangi burç? Damla Ersubaşı hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Damla Ersubaşı Kaç Yaşında? Damla Ersubaşı Aslen Nereli? Damla Ersubaşı Hangi Burç?

Damla Ersubaşı, 1 Ocak 1993 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Damla Ersubaşı, Oğlak burcudur.

Damla Ersubaşı Kimdir?

Damla Ersubaşı eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Ekran karşısına ilk kez 6 yaşında “Yılan Hikayesi” dizisiyle geçen Damla Ersubaşı, 2003 senesinde “Sihirli Annem” dizisiyle ekranlara gelmiştir. Bu dizide büyük bir çıkış yakalayan genç oyuncu canlandırdığı “Tuğçe” karakteriyle çok sevilmiştir.

Liseden mevzun olduktan sonra “Beykent Üniversitesi Oyunculuk” bölümünü kazanan Damla Ersubaşı okuldan başarıyla mevzun olmuştur. 2014 senesinde “Her Halimle Sev Beni” dizisinde “Zeynep” karakterini canlandıran Damla Ersubaşı, “Sabit Kanca 2” filminde “Zeliş” karakterini canlandırmıştır.

Bir dönem “Ben Bilmem Eşim Bilir” adlı yarışma programında da asistanlık yapan Damla Ersubaşı, 2016 yılının son günlerinde iş adamı Mustafa Can Keser ile dünya evine girmiş ve bir kız çocuk dünyaya getirmiştir.

Damla Ersubaşı Dizileri

  • 2014 – Her Halimle Sev Beni
  • 2003 – Sihirli Annem
  • 1999 – Yılan Hikayesi

Damla Ersubaşı Filmleri

  • 2014 – Sabit Kanca 2
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler