Ana SayfaÜnlülerSurvivor Şampiyonu Cemal Can Canseven Büyük Ödülüyle Bakın Ne Yapacak..

İlgili Postlar

Survivor Şampiyonu Cemal Can Canseven Büyük Ödülüyle Bakın Ne Yapacak..

Bu yıl Survivor’ın şampiyonu Cemal Can Canseven, konuk olarak katıldığı ünlü şarkıcılar Demet Akalın ve Alişan’ın programında Survivor’dan kazandığı büyük ödülü ne yapacağını anlattı. Cemal Can büyük ödül ile bakın ne yapacakmış..Detayları Haberimizde..

Cemal Can ve Danla Bilic Birbirlerine Dövme Yaptı

Survivor Şampiyonu Cemal Can Canseven Büyük Ödülüyle Bakın Ne Yapacak..

Düzgün karakteri ve neşeli tavırlarıyla Survivor’a damgasını vuran ve performansıyla finale kadar yükselen Cemal Can Canseven, Survivor  2020’nin şampiyonu olmuşdu. Şu sıralar dostlarıyla tatilde olan Cemal Can Canseven, Demet Akalın ve Alişan’ın star tv ekranlarında yayınlanan programına telefon ile bağlanarak çok samimi açıklamalar yaptı..

Cemal Can Seven Kimdir?

“Pandemi Sürecini Yaşayamadığımız İçin Nasıl İletişimde Olacağımı Bilmiyorum”

Survivor’ın ardından dinlenmeye başladığını anlatan Cemal Can Canseven “Şu an Çeşme’de, ailem ile birlikte tatildeyim. Survivor sürecinde çok yoruldum, kendimi o kadar aştım ki dinlenmeye ihtiyacım var. Burada herkes beni tanıyor, ben kimseyi tanımıyorum. Dışarıda insanlarla sohbet etmek çok güzel, pandemi sürecini yaşayamadığımız için nasıl iletişimde olacağımı bilmiyorum insanlarla, onu idrak etmeye çalışıyorum. Bu zamana kadar hep eğitimini alıp bir şeyler yaptım. Şarkıcılığın da eğitimini aldıktan sonra oraya yönelebilirim.”

“Survivor’daki Arkadaşlarımdan 5’iyle Görüşüyorum”

Survivor sonrasında en fazla sütlaç tükettiğini anlatan Cemal Can, samimi açıklamalarına şöyle devam etti: “Survivor’daki arkadaşlarımdan 5’iyle görüşüyorum. Ama Survivor’da anlaşamadığım insan yoktu; az sevdiğim, çok sevdiğim insan vardı. Yarışma boyunca kimsenin kalbini kırdığımı düşünmüyorum. Survivor’da her şeye alışıyorsun. Benim alışamadığım tek şey özlemdi. Ailemi, arkadaşlarımı çok özledim.”

“Ne Kazandığımı Bile Bilmiyorum…”

“Ne kazandığımı bile bilmiyorum, şu an çok da umurumda değil. Eğitimimde kullanırım, babama veririm, o bilir ne yapacağını. Survivor’daki sessizliği inanılmaz özlüyorum. Kendimizi dinleyebiliyorduk, kendimizle oturup saatlerce sohbet edebiliyorduk, şu an bunu yapamıyorum.”

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler