Ana SayfaÜnlülerSelin Ciğerci ve Deniz Akkaya Kavga Etti

İlgili Postlar

Selin Ciğerci ve Deniz Akkaya Kavga Etti

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ve Deniz Akkaya kavga etti. Bebek Okan adı ile sosyal medyada tanınmasının ardından cinsiyet değiştiren Selin Ciğerci sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla bir fenomen haline dönüşmüştü. Şu sıaralar Deniz Akkaya ile ettiği kavga ile gündemde.

Deniz Akkaya kimdir?

Selin Ciğerci kimdir?

Selin Ciğerci: Anne Olacağım

Cinsiyet değiştirme ameliyatı sonrası futbolcu Gökhan Çıra ile evlenen sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci sosyal medya hesabından “2021 yılını sabırsızlıkla bekliyoruz. Uykusuz geceler heyecanı başladı” notuyla anne olacağını açıklamıştı.

Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci taşıyıcı anne yoluyla bebek sahibi olmak istediklerini ve yurt dışında işlemlere başladıklarını şu sözlerle açıklamıştı; “Yurt dışında taşıyıcı anne yöntemiyle evladımızı kucağımıza alacağız. İşlemler başladı. 9 ay 15 gün sonra anne oluyorum, Gökhan da baba olacak. Çok mutluyum”.

Deniz Akkaya: Sen Anne Olamazsın

Selin Ciğerci ve Deniz Akkaya kavga etti. Uçankuş TV’de “Canlı Masa” programını sunan Deniz Akkaya yayında çocuk sahibi olacağını duyuran Selin Ciğerci’nin Bodrum’daki evinde eltisi olarak tanıttığı kişinin aslında taşıyıcı anne olduğunu söyledi. Bu iddiaların üzerine canlı yayına bağlanan Selin Ciğerci ile Deniz Akkaya çok sert kavga etti.

Selin Ciğerci “Deniz hanımı yıllardır sevdiğimi o çok iyi biliyor. Ben ona saygı duyuyorum ama onun da bana saygı duymasını beklerdim. Çünkü ben ona yanlış bir şey yapmadım” sözü üzerine Deniz Akkaya “Sen benim çocuğum üzerinden bel altına vurarak beni karşına aldın. Benim iki elim avukatımla beraber yakandadır” diyerek Ciğerci’ye sert sözler söyledi.

Selin Ciğerci’nin Takipçisine Yanıtı Gecikmedi

Selin Ciğerci “Ben eltim olduğunu ispatlayacağım zaman nasıl bir surat ifadeniz olacak? Ben eltimle fotoğrafları göndereceğim. Şuan taşıyıcı anne yok ben sadece isteklerimi söyledim. İstersem evlatlık alırım istersem öyle yaparım size ne? ” diyerek Türkiye’de taşıyıcı anneliğin yasak olduğunu bilmediğini sözlerine ekledi.

Deniz Akkaya’nın Ciğerci’ye “Siz sosyal medyadan açıklamalar yaparken bunun kanuna uygun olup olmadığını araştırmadan mı yapıyordunuz? Çocuk maske gibi ruj gibi satışa çıkacak bir şey değildir. Senin çocuğun bu şekilde olamaz. Kanunlar izin vermiyor” demesi üzerine ortam gerildi ve Selin Ciğerci “Sana ne. Sen kendi işine baksana. Sen kendini Müge Anlı mı zannediyorsun?”  diyerek Deniz Akkaya’ya ateş püskürdü.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler