Ana SayfaÜnlülerGülben Ergen'den Samimi Açıklamalar

İlgili Postlar

Gülben Ergen’den Samimi Açıklamalar

Önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülenen Gülben Ergen’den samimi açıklamalar. Gazetecilerin sorularını yanıtladı. Pandemi nedeniyle konserlerin ve gösterilerin iptal edilmesi konusunda üzgünlüğünü dile getirerek  konserim olsaydı gerekeni yapar görünmez kahramanlar için gerekirse kendi kaşemden kendi kazancımdan taviz veririm dedi.

Gülben Ergen kimdir?

Bu Yaz Kilo Almadım

Yaz tatilini değerlendiren Gülben Ergen;

“Koca yazın sonuna geldik. Bu yaz kilo almadım, o yüzden kendimi tebrik ediyorum. İnşallah sağlıklı günler bizi bekliyor olsun.

Bizim yazımız güzel geçti çünkü çok korunaklı bir yerdeydik ve deniz vardı ama İstanbul’a gelince tedirginlik başladı, ufak ufak önlemler arttı. En önemlisi online eğitim başladı. Kulağı yanan, gözü şişen öfleyen, pöfleyen hepsi bizde. Çocuklar için bence bizden çok daha zor bir dönem. Yetişkinler olarak kurallara daha uyabiliyoruz” dedi.

Gazetecilerin “Sanatçıların bazıları ücretinde indirime gitti. Siz de indirim yaptınız mı?” sorusuna, Ergen;

“Benim 2 veya 3 konserim oldu bu yaz. Eğer sürekli bir işim, konserim olsaydı mekanı ayakta tutmak adına tabii ki de gerekeni yapardım. Müzisyen arkadaşlarımızı korumak benim görevimdir. Gerekirse kendi kaşemden, kendi kazancımdan taviz verip, görünmeyen kahramanları ayakta tutmak, yaşatmak benim görevimdir” dedi.

Sahte Hesabından Kendini Öven Gülben’e Ezgi Mola’dan Büyük Gönderme..

Müzik Susarsa İyi Olmaz

Konserlerin tekrar iptal edilmesine sanatçı ;

“Konserlerin durdurulması, tiyatronun susturulması beni üzdü. Sosyal medyada tepki verdim biraz ama ne kadar önlem almamız gerekse de müziğin iyileştirici gücünden dolayı ben iyi müzik dinleyicilerin kurallara çok iyi uyacağına inanıyordum.Kurallara uyan oldu, uymayan oldu. Keşke müziğin, sanatın, tiyatronun susmayacağı, kurallara uyacağımız bir dönemden geçsek. Müzik susarsa iyi olmaz” diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Gülben Ergen’e Demet Akalın’ın çok konuşulan “Hira’ya maaşı sigortalı öğretmen tuttum” sözü sorulduğunda sevilen sanatçı; “Yaş grubuna göre hareket edilebilen bir şey bu. Bizim için asla geçerli değil. Benim çocuklarım ortaokul ve liseye gidiyorlar. Online eğitime de katılıyorlar. Eğer okul açılırsa haftada 2 gün diye okudum en son, mutlaka giderler” dedi.

Aşk hayatı ile sorulan soruları yanıtlamaktan kaçınan Gülben Ergen gazetecilere teşekkür ederek alışverişine kaldığı yerden devam etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler