Ana SayfaÜnlülerFenomen Gelin Adayı Hanife Boşandı!

İlgili Postlar

Fenomen Gelin Adayı Hanife Boşandı!

Katıldığı evlilik programları ile adını duyuran fenomen gelin adayı Hanife boşandı. Bir dönem katıldığı evlilik programları ile gündemde olan Hanife Gürdal, RTÜK’ün izdivaç programlarını yasaklamasıyla sosyal medyada aktif olmaya başlamıştı.

Hanife Gürdal Boşandı!

Geçtiğimiz aralık ayında fotoğrafçı Kemal Ayvaz ile hayatını birleştiren fenomen gelin boşandı. 25 yaşında olan Hanife Gürdal izdivaç programlarının sonlandırılmasının ardından programı ifşa etmişti. Evlilik programında para karşılığı evlenenlerin olduğunu, gelin adaylarının program yapımcılarından para aldığını, araba karşılığı evlenenler olduğunu da anlatmış ve dikkatleri üzerine çekmişti.

Hanife Gürdal boşandığını sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla duyurdu. Gürdal “Ağır gelen sorumluluklarım sebebiyle evliliğimizi bitirmiş bulunmaktayız. Lütfen eleştirilerinizi yaparken sağduyulu olmanızı rica edeceğim. Kendisine mutluluklar dilerim” diyerek takipçilerine boşandığını duyurdu. Boşanmanın ardından eşi ile olan tüm fotoğraflarını sosyal medya hesabından kaldırdı.

Hanife Gürdal İddialara Karşılık Açıklamada Bulundu!

Hanife Gürdal izdivaç programı sonrasında imajını değiştirerek başını açtığını yeni bir sosyal medya hesabı açarak duyurmuştu. Hanife’nin bu değişimi bir çok kesim tarafından eleştirilmiş, izdivaç programı öncesinde tesettürlü olmadığını program için tesettüre girdiğini iddia edenler olmuştu.

Hanife Gürdal, 9 ay süren evliliğini bitirmesinin ardından yine imajını yeniledi. Saçlarını siyaha boyatan Hanife Gürdal yeni imajını takipçileriyle paylaştı.

Yeni imajını paylaşan Gürdal fotoğrafa, “Siyah saçlarıma geri geldim” notunu düştü. Hanife Gürdal’ın fotoğrafta tektaş takması ise takipçilerinin kafasını karıştırdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler