Ana SayfaÜnlülerAslıhan Gürbüz Tacize Sessiz Kalamadı...

İlgili Postlar

Aslıhan Gürbüz Tacize Sessiz Kalamadı…

Ufak Tefek Cinayetler adlı dizideki popüler karakter Merve’yi canlandıran başarılı  oyuncu Aslıhan Gürbüz, bir instagram takipçisinden gelen çirkin boyuttaki taciz mesajını ortaya döktü. Güzel oyuncu “Biz susmayacağız siz adam olacaksınız” mesajınıda ekleyerek adeta ders verdi. İşte Detaylar..

Aslıhan Gürbüz’ün Ameliyattan Sonraki İlk Paylaşımı!

Aslıhan Gürbüz Tacize Sessiz Kalamadı…

Yetenekli sanatçı Aslıhan Gürbüz, metropolden yaşamdan sıkılan pek çok ünlü gibi İstanbul’u terk etti ve kendisine kısal bir yaşamı seçerek yeni hayatını kurdu. Güzel Oyuncu iki tanesi bel fıtığı ıu*0

n dört defa  ameliyat geçirmiş, yaşadığı trafik kazasının hasarlarını ve sonrasında yaşadığı sakatlıkları gidermek için haftalarca tedavi altında kalmştı.

Aslıhan Gürbüz Kimdir?

Aslıhan Gürbüz Köy Hayatını Seçti!

Öte yandan saatlerce devam eden dizi çekimleri Aslıhan Gürbüz’ü hem bedenen hemde ruhen yıpratmış, Ege’ye yerleşe, doğa ile baş başa yaşamaya başladı. İstanbul’daki son günlerinde rahatça oturup doğrulamadı hatta çorabını bile değiştiremediğini anlatan Aslıhan Gürbüz, şimdi ise yoga ve pilates yapıyor.

Aslıhan Gürbüz Takipçisinin Gözünün Yaşına Bakmadı!..

Sağlıklı Hayatından bol bol kesitler paylaşarak takipçileriyle devamlı etkileşim halinde kalan Ahlıhan Gürbüz, bu defa da taciz mesajını takipçileriyle paylaşarak ifşa etti. Aslıhan Gürbüz, takipçisi D.A.’nın attığı çirkin mesajını hesabından yayınlayıp, “Biz susmayacağız siz adam olacaksınız” dedi. İfşalandığını fark eden D.A. “Dikkat çekmek için yazdım” diye kendini savunmaya geçsede başarılı oyuncu, “Burası dikkat çekeceğiniz bir yer değil” diye cevap verdi.

İşte Aslıhan Gürbüz’ün İfşa Ettiği O Çirkin Mesaj;

Aslıhan Gürbüz'ün İfşa Ettiği O Çirkin Mesaj
Aslıhan Gürbüz’ün İfşa Ettiği O Çirkin Mesaj

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler