Ana SayfaÜnlülerAslıhan Gürbüz'ün Ameliyattan Sonraki İlk Paylaşımı!

İlgili Postlar

Aslıhan Gürbüz’ün Ameliyattan Sonraki İlk Paylaşımı!

Aslıhan Gürbüz’ün ameliyattan sonraki ilk paylaşımı! Ufak Tefek Cinayetler dizinde canlandırdığı Merve Aksak karakteriyle büyük bir hayran kitlesi kazanan Aslıhan Gürbüz, sevenlerini korkuttu. Belindeki fıtık nedeniyle ameliyat olan başarılı oyuncunun sağlık durumu nasıl? Gürbüz, sosyal medya hesabından ne paylaştı? İşte haberimiz hakkında merak edilen tüm detaylar…

Ufak Tefek Cinayetler’de Aslıhan Gürbüz’ün Değişimi Dikkat Çekti

Aslıhan Gürbüz’ün ameliyattan sonraki ilk paylaşımı!

Aslıhan Gürbüz’ün ameliyattan sonraki ilk paylaşımı! Ekranların en sevilen yüzlerinden birisi olan başarılı ve güzel oyuncu Aslıhan Gürbüz, rol aldığı Ufak Tefek Cinayetler dizisinin son bölümünde yer almaması izleyenlerin dikkatinden kaçmamıştı.

Ufak Tefek Cinayetler’de Aslıhan Gürbüz’ün neden topuklu ayakkabı giymediği ortaya çıktı

Evde dinleniyor zannediliyordu

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin Merve’si Aslıhan Gürbüz, bir süredir tedavi gördüğü bel fıtığı rahatsızlığı yüzünden ameliyat olmak zorunda kaldı.

Büyük bir hayran kitlesine sahip dizinin 35. bölümünde yer almayan güzel oyuncu, bir süredir rahatsızlık yaşadığı bel fıtığı yüzünden evde dinleniyor zannediliyordu.

Aslıhan Gürbüz Kimdir?

2 hafta rapor kullanacak

Durumunu merak eden sevenlerinin endişesini sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla gideren Aslıhan Gürbüz, iyi olduğu mesajını verdi. Yoğun set programına dönmeden önce bir süre dinlenmesi gereken güzel oyuncu, 2 hafta rapor kullanacak. Bu yüzden 2 bölüm daha dizide Merve karakteri olmayacak.

Aslıhan Gürbüz’ün ameliyat sonrası ilk paylaşımı

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin son bölümünde yer almadığı için izleyicileri endişelendiren Aslıhan Gürbüz, geçirdiği ameliyat sonrası soyalar medya üzerinden ilk paylaşımını yaptı.

Aslıhan Gürbüz'ün Ameliyattan Sonraki İlk Paylaşımı
Aslıhan Gürbüz’ün Ameliyattan Sonraki İlk Paylaşımı

“Tüm iyi dilekler, tüm geçmiş gitmiş olsun diyenlere teşekkür ederim. Canıma okuyan 2. fıtığımı da aldırmış bulunuyorum. Bir süre dinlenmem ve iyileşmem için yatmam gerek, herşey yolunda merak etmeyin.”

Hayranları güzel oyuncunun bir an evvel iyileşip ekranlara dönmesini bekliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler