Ana SayfaÜnlülerYaşar İpek Gülben Ergen'i beğendi, Seren Serengil büyük şok yaşadı!

İlgili Postlar

Yaşar İpek Gülben Ergen’i beğendi, Seren Serengil büyük şok yaşadı!

Yaşar İpek Gülben Ergen’i beğendi, Seren Serengil büyük şok yaşadı! Ünlü şarkıcı Yaşar İpek, geçtiğimiz aylarda evlendiği Seren Serengil’in kavgalı olduğu Gülben Ergen’in sosyal medyadaki bir paylaşımını beğenince olanlar oldu. Yaşar İpek’in bu beğenisi, sosyal medyada olay yarattı. Detaylar haberimizde…

Son Dakika! Seren Serengil’in Bebeğinin Cinsiyeti Belli oldu…

Yaşar İpek ve Seren Serengil’e neler oldu?

Aralık 2017’de aşk yaşamaya başlamış, 26 Mayıs 2018’de de Fransa Marsilya’da nikah masasına oturmuş olan Yaşar İpek ve Seren Serengil cephesinde hareketli anlar yaşandı. Yaşar İpek, geçtiğimiz aylarda Seren Serengil’in üç günlük hapis cezası almasına neden olan Gülben Ergen ile ilgili sosyal medyada yapılan bir paylaşımı beğendi. Bu beğeni, büyük bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Seren Serengil kimdir?

Yaşar İpek eşi Seren Serengil’in küs olduğu Gülben Ergen’li paylaşımı beğendi

Yaşar İpek, magazin yorumcusu Bilal Özcan’ın Gülben Ergen ile ilgili yaptığı paylaşımını beğendi. İpek’in, eşi Seren Serengil’in küs olduğu ve hapis cezası yatmasına neden olan Gülben Ergen ile ilgili bir paylaşımı beğenmesi durumu görenleri hayretler içinde bıraktı.

Yaşar İpek kimdir?

Bilerek yapmış olması ihtimali ise korkunç

Seren Serengil’in fanı olan sosyal medya kullanıcıları, durum hakkında “Senden gizli bir takipse bu çok çirkin, bilerek yapmış olması ihtimali ise korkunç.” şeklinde değerlendirmede bulundular.

Gülben Ergen kimdir?

Yaşar İpek’ten Gülben Ergen açıklaması

Yaşar İpek, konunun ayyuka çıkmasının ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Gülben Ergen ile ilgili bir gönderiyi beğenen Yaşar İpek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Sevgili Bilal Özcan’ı takip ettiğimden dolayı İnstagram akışında sayfaları kaydırıp hızlı beğeni yaptığımdan ötürü elimin o paylaşıma dokunmuş olma ihtimalinin dışında başka bir şey olma ihtimalinin düşünülmesi komik olur.. İyi akşamlar…” şeklinde ifadelere yer verdi.

Seren Serengil, Gülben Ergen yüzünden hapis yatmıştı

Seren Serengil geçtiğimiz yıl sunuculuğunu yaptığı programda mahkeme kararına uymadığı ve Gülben Ergen aleyhine konuşmaya devam ettiği için üç gün hapis yatmıştı.

Yaşar İpek, geçtiğimiz aylarda evlendiği Seren Serengil’in kavgalı olduğu Gülben Ergen’in sosyal medyadaki bir paylaşımını beğendi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler