Ana SayfaÜnlülerUfak Tefek Cinayetler’de Aslıhan Gürbüz’ün neden topuklu ayakkabı giymediği ortaya çıktı!

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler’de Aslıhan Gürbüz’ün neden topuklu ayakkabı giymediği ortaya çıktı!

Ekranda bir sezon fırtınalar estiren Ufak Tefek Cinayetler dizisi, sezon finali ile ekrana veda etti. Ufak Tefek Cinayetler dizisi Sezon Finali ile muhteşem anlar yaşattı. Dizinin sezon finali uzun süre gündemde konuşuldu.Star TV’nin fenomen dizisi Ufak Tefek Cinayetler’in başarılı oyuncusu Merve’si Aslıhan Gürbüz, sezon finalinin ardından kısa bir tatil kaçamağı yaptı. Ufak Tefek Cinayetler’de Aslıhan Gürbüz’ün son dönemde en çok dizide neden hep topuksuz ayakkabı giydiğini soruyordu. İşte cevabı…

Aslıhan Gürbüz , Yahşi Cazibe’den Merve’ye…

Aslıhan Gürbüz’ün Neden Topuklu Ayakkabı Giymediği Ortaya Çıktı…

Güzel oyuncu soluğu İtalya’nın Milano şehrinde aldı. Menajeri Rezzan Çankır’ın da eşlik ettiği Gürbüz, turistik gezi yaparak tatilin tadını çıkarıyor. Aslıhan Gürbüz’e Ufak Tefek Cinayetler’in kadın seyircileri son dönemde en çok dizide neden hep topuksuz ayakkabı giydiğini soruyordu. Bu sorunun yanıtı Milano tatilinde cevap buldu. Daha önce bel fıtığı ameliyatı geçiren ünlü oyuncunun, son dönemde de dizindeki menisküs rahatsızlığıyla mücadele ettiği ve bu yüzden de topuklu ayakkabılara veda ettiği öğrenildi.

Aslıhan Gürbüz Kimdir?

Ünlü Oyuncu İçin Ayağı Rahatsız Etmeyen Topuklu Tasarım Hazırladı…

Ufak Tefek Cinayetler dizisi Sezon Finali ile muhteşem anlar yaşattı. Ufak Tefek Cinayetler dizinin sezon finali uzun süre gündemde konuşuldu. Dizinin başrol oyuncularından Aslıhan Gürbüz, şu sıralar yorgunluk atıyor. Son dönemin en iyi oyuncuları arasına girmeyi başaran Güzel oyuncu Aslıhan Gürbüz, dizinin sezon finali yapması ile tatilin tadını çıkarıyor. Aslıhan Gürbüz, turistik gezi sırasında rahat yürümek için Milano’da showroom’u olan Rue Snob markasının sahibi Bengü Kıralp’ın kendisi için tasarladığı özel ayakkabıları giydi. Milano’da cemiyet hayatının gözde isimlerinin tercih ettiği ürünlere imza atan Bengü Kıralp, ünlü oyuncu için ayağı rahatsız etmeyen topuklu tasarım hazırladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler