Ana SayfaÜnlülerBensu Soral, "En Büyük Destekçimdir."

İlgili Postlar

Bensu Soral, “En Büyük Destekçimdir.”

Ünlü oyuncu Bensu Soral, karantina döneminde evinin duvarlarına çizdiği resimler büyük beğeni toplamıştı. Hayalinin sergi açmak olduğunu söyleyen Bensu soral,  “Sergi açmak çok istiyorum” diye konuştu.

Oyuncu Bensu Soral, önceki gün eşi Hakan Baş ile birlikte Bebek’te görüntülendi. Mekan çıkışı muhabirlerle sohbet eden Soral, gelen soruları yanıtladı.

Bensu Soral Eşi Hakan Baş’a Güzel İfadelerde Bulundu!

Bensu Soral-Hakan Baş Çiftinden Çocuk Açıklaması!

Oyuncu Bensu Soral, önceki gün eşi Hakan Baş ile birlikte Bebek’te görüntülendi. Mekan çıkışı muhabirlerle sohbet eden Soral, ‘çocuk’ sorularına, “Daha zamanımız olduğunu düşünüyoruz” yanıtını verdi. Arkadaşlarıyla buluşan çift, bir mekanda yemek yiyip, sohbet etti. Çıkışta muhabirlerin soruların yanıtlayan 29 yaşındaki Soral, eşinin en büyük destekçisi olduğunu söyledi ve “Hakan iyi bir projede yer almamı benden daha çok istiyor” dedi.

Bensu Soral, "En Büyük Destekçimdir."

Bensu Soral Kimdir?

Bensu Soral, “En Büyük Destekçimdir.”

Ünlüler evde kaldıkları zamanı iyi değerlendirip takipçilerine öncülük etmeye devam ederken O isimlerden bir  taneside başarılı oyuncu Bensu Soral, pandemi döneminde evinin duvarlarına çizdiği resimler büyük beğeni topladı. Hayalinin sergi açmak olduğunu söyleyen Bensu Soral, “Sergi açmak çok istiyorum ama çizdiğim şeyler duvarda kaldı bir yere götüremiyorum bizim salon şimdi anaokulu gibi onun için duvarları çizmiyorum şimdi ama sergi açmayı çok istiyorum. Hem çizim, hem heykel hayallerim var” diye konuştu. Çocuk soruları karşısında Soral, “Daha zamanımız olduğunu düşünüyoruz” dedi. Arkadaşlarıyla buluşan çift, bir mekanda yemek yiyip, sohbet etti. Çıkışta muhabirlerin soruların yanıtlayan 29 yaşındaki Soral, eşinin en büyük destekçisi olduğunu söyledi ve “Hakan iyi bir projede yer almamı benden daha çok istiyor” dedi.

Geçtiğimiz haftalarda tatilde kaza geçiren ve omzunda yırtık tespit edilen Soral, kolundaki askıdan kurtuldu. Fizyoterapi tedavisini gördüğünü söyleyen oyuncu, “İyileşiyor gün aşırı fizyoterapi oluyor artık askıdan kurtuldum normale dönüyor” dedikten sonra lüks ciplerine binerek evlerinin yolunu tuttu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler