Ana SayfaÜnlülerSeda Sayan'dan 'Fransız Askısı' İmajı!

İlgili Postlar

Seda Sayan’dan ‘Fransız Askısı’ İmajı!

Geçtiğimiz aylarda Jülide Ateş’in sunduğu Jülide Ateş’le 40 programına konuk olan Seda Sayan’dan bomba açıklamalar gelmişti.Sevilen sanatçı  Seda Sayan sorulan sorulara samimiyetle cevap vermişti.

Şimdilerde ise geçtiğimiz günlerde ‘Fransız Askısı’ adı verilen yöntemle yüzünü gerdiren şarkıcı ve sunucu Seda Sayan, operasyon sonrası sosyal medya hesabından ilk paylaşımını yaptı. Teknede çekilen bir karesini yayınlayan Sayan, gönderisini yorumlara kapattı.

Jülide Ateş Kimdir?

Seda Sayan Kimdir?

Operasyon Sonrası İlk Paylaşım!

Geçtiğimiz günlerde ‘Fransız Askısı’ adı verilen yöntemle yüzünü gerdiren şarkıcı ve sunucu Seda Sayan, operasyon sonrası sosyal medya hesabından ilk paylaşımını yaptı. Teknede çekilen bir karesini yayınlayan Sayan, gönderisini yorumlara kapattı.  Şarkıcı ve sunucu Seda Sayan, geçtiğimiz günlerde yaşlanmayı önlemek için yüzüne bir estetik daha yaptırdı.  ‘Fransız Askısı’ adı verilen yöntemle yüzünü gerdiren Sayan, sosyal medya hesabından operasyon sonrası ilk paylaşımını yaptı. Muğla’nın Milas ilçesinde tatil yapan Seda Sayan, teknede çekilen bu karesini takipçileriyle paylaştı. 57 yaşındaki Sayan’ın paylaşımını yorumlara kapatması ise dikkatlerden kaçmadı. Ameliyat hakkında açıklama yapan Seda Sayan, “Ameliyatsız bir yüz germe-yüz askılama işlemi olan Fransız Askılama yöntemi, Fransa’da geliştirilen, içi polyester dışı silikon malzemeden yapılmış esnek iplerle cildin gerdirilmesi işlemidir.”

Seda Sayan'dan 'Fransız Askısı' İmajı!

Seda Sayan’dan ‘Fransız Askısı’ İmajı!

Pek çok ünlü gibi Seda Sayan da yıllar içerisinde büyük değişimler geçirdi. Sayan’ın şöhretinin ilk yıllarındaki hali ile şu anki görünümü arasındaki farklılık zaman zaman gündeme geliyor. Teknede çekilen bir karesini yayınlayan Sayan, gönderisini yorumlara kapattı.  Şarkıcı ve sunucu Seda Sayan, geçtiğimiz günlerde yaşlanmayı önlemek için yüzüne bir estetik daha yaptırdı.  ‘Fransız Askısı’ adı verilen yöntemle yüzünü gerdiren Sayan, sosyal medya hesabından operasyon sonrası ilk paylaşımını yaptı. Muğla’nın Milas ilçesinde tatil yapan Seda Sayan, teknede çekilen bu karesini takipçileriyle paylaştı.

Erkan Petekkaya 40’ta Jülide Ateş’e İçini Döktü

Seda Sayan'dan 'Fransız Askısı' İmajı!

Jülide Ateş’in sunduğu Jülide Ateş’le 40 programına konuk olan Seda Sayan;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler