Ana SayfaDedikoduEvli Kadına Çıplak Fotoğraflarını Gönderen Cem Özer'den Şok Edecek Açıklama!

İlgili Postlar

Evli Kadına Çıplak Fotoğraflarını Gönderen Cem Özer’den Şok Edecek Açıklama!

Kendisi gibi evli bir kadına sosyal medya üzerinden gönderdiği çıplak fotoğrafları ortaya çıkan Cem Özer magazin dünyasında bomba etkisi yarattı. Söylemezsem Olmaz programına katılan Cem Özer’in açıklaması ise herkesi şok etti. Olayın tüm detayları haberimizde…

Almanya’da Yaşayan Kadın Cem Özer’i İfşa Etti!

Cem Özer: “Ben Pişiriyorum, O Yiyor”

Söylemezsem Olmaz programına katılan Almanya’da yaşayan kadın, Cem Özer’in kendisini taciz ettiğini söyledi. Konuşmalarını da ifşa eden kadın, “Ben Almanya’da yaşayan bir gurbetçiyim. Bir ünlü tarafından tacize uğradım. Uygun olmayan resimler, fotoğraflar ve videolar atıldı. Bu Türkiye’nin ilk showmani ve evli bir insan. Monica Belluci’ye benziyorsunuz diyerek arkadaşlık kurmaya çalıştı. ” diyerek açıklamalarına başladı.

Başka kadınlara yapmasın diye herkese duyurmaya karar verdiğini iddia eden kadın daha sonrasında Cem Özer’in kendisine uygunsuz fotoğraflar attığını söyledi. Kadın,”Başka kadınlara da yaptığını düşünüyorum. O yüzden bu sapıklığı kamuoyuna bildirmek istiyorum.”

Cem Özer: Haberim Yoktu, Gözlerim Doldu!

Cem Özer Taciz İddiasını Yalanladı

Cem Özer: Kadınları Ayrıştırıyorum…

Kadının açıklamalarının ardından Cem Özer’den yanıt gecikmedi. Daha önce de tanıştıklarını iddia eden Cem Özer: “Bundan 11 sene önce Almanya turnesinde bir geceliğine bu kadınla birlikte olduk. Sonra başka bir şehre gittim. Bundan 6-7 sene önce bu kadın sosyal medyadan tekrar beni buldu. Tekrar benimle flörtleşmeye başladı. Sosyal medyadan sevişmeye başladık.” şeklinde kendisini savundu.

Cem Özer Kimdir?

Kendisi gibi kadının da evli olduğu ortaya çıktı. Cem Özer sözlerine şöyle devam etti “Bu kadının evli olduğunu öğrenince görüşmeyi kestim. Beni aramaya başlayınca her yerden engelledim. Pandemi döneminde beni yeniden yalvar yakar sosyal medyadan aradı. 35 dakika canlı görüşme var.” dedi. Cem Özer, söylendiği gibi bir taciz söz konusu olsaydı kameralı görüşme durumunun olmayacağını ekleyerek nu durumun karşılık olmadığını savundu.

Hakkındaki taciz iddialarını kedin bir dille yalanlayan oyuncu, kendisini ifşa eden kadının amacının para kopartmak olduğunu iddia etti. Karısından bu durum için özür dileyen Cem Özer, onu affedip etmeyeceğini de kendisinin bileceğini ekledi.
İşte Cem Özer’in İfşa Edilen Görüntüleri:
Evli Kadına Çıplak Fotoğraflarını Gönderen Cem Özer'den Şok Edecek Açıklama! Evli Kadına Çıplak Fotoğraflarını Gönderen Cem Özer'den Şok Edecek Açıklama!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler