Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 67. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Züleyha İle Yılmaz Kaçmayı...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 67. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Züleyha İle Yılmaz Kaçmayı Başarabilecek Mi?

Atv’nin, yayınlandığı günden beri büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 67. bölümüyle 8 ekim perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Müjgan’ı, jandarmalar alıp götürür. Yılmaz Züleyha’ya, Hünkar’ın kendisiyle konuştuğunu ve onunla kaçmalarına yardım edeceğini söylediğini anlatır. Züleyha, Yılmaz’a Hünkar’ın çok değiştiğini ve Demir’e karşı kendisini koruduğunu, yaptıklarından pişman olduğunu söyler. Hünkar, Züleyha ile çocukları arabaya bindirip Yılmaz’la kaçmasına müsaade eder. Yılmaz’da babasıyla vedalaşır. Bir Zamanlar Çukurova 67. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Züleyha ile Yılmaz, kaçmayı başarabilecek mi?

Perşembe Dizileri 2020

Züleyha İle Yılmaz Kaçmayı Başarabilecek Mi?

Bir Zamanlar Çukurova 67. bölüm 2. fragmanında; Züleyha Hünkar hanıma, kendilerine bu iyiliği Demir’in ona ihaneti yüzünden mi yaptığını yoksa yine de yapar mıydı diye soruyor. Hünkar, Züleyha’yı çocukları ile birlikte yolcu ediyor. Fekeli ile görüşen Hünkar, birlikte gelecekleri hakkında görüşüyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 67. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1313205763091951618

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 66. BÖLÜM ÖZETİ!

Hünkar, Demir’i evlatlıktan ret ettiğini açıklar. Hatip ağanın ölümünden sonra Naciye, konağı satışa çıkarır. Demir, o konağı Sevda’ya hediye eder. Hünkar, bunu arkadaşlarından öğrenince Yılmaz’ı arayıp hisselerini dörtte bir fiyatına ona satmak istediğini söyler. Yılmaz, bu teklifi kabul eder.

Fekeli, Fikret’in gelmesinden sonra Yılmaz’a açtığı evlatlık davasını geri çeker. Bu durumda Fekeli’nin tek varisi Fikret olur. Behice, 30 yıl sonra ortaya çıkan Fikret’in bir dolandırıcı olabileceğinden şüphelenir ve araştırmaya başlar. Şermin’e giden Behice, Fikret’in kendisine sorular sorduğunu kendisinin de tek tek o sorulara cevap verdiğini anlatır.

Fekeli, Yılmaz’ın Hünkar’ın hisselerini almasını ana oğul arasına girmesini istemediğini söyler. Yılmaz ile Züleyha, sık sık görüşüp Almanya’ya kaçma planları kurar. Gülten ile Züleyha’nın konuşmalarını duyan Şermin, Demir’in yanına koşar. Ona Züleyha’nın intihar etmediğini, onu Müjgan’ın vurduğunu duyduğunu anlatır.

Demir, emniyet müdürünün yanına gidip, karısını vuran silahın ruhsatının kime ait olduğunun bulunmasını ister. Silahın ruhsatı Yılmaz’ın üzerine çıkar. Demir, elindeki ruhsatla Fekeli’nin konağına gidip Yılmaz’ın karşısına çıkıyor ve ona karısını vuranın Müjgan olduğunu söyler. Hem Fekeli, hem de Yılmaz donup kalır.

 Bir Zamanlar Çukurova 67. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hünkar Züleyha İle Yılmaz’a Yardım Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler