Ana SayfaDizilerYeni Hayat 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yasemin Adem'le İşbirliği Yapacak Mı?

İlgili Postlar

Yeni Hayat 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yasemin Adem’le İşbirliği Yapacak Mı?

Kanal D’nin sevilen dizilerinden Yeni Hayat, 6. yeni bölümüyle 8 ekimi perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ahmet’in ölüsü Timur’un evinin önünde bulunur. Yasemin, onun ölümüne neden olduğu için suçluluk duyar. Adem, işin başında Kundizi olduğunu öğrenir. Ece, Kunduzi’nin fotoğrafını gösterip kendisine pamuk şeker alan adamın o olduğunu söyler. Timur, Bekir’den Adem hakkında bilgi toplamasını onun yumuşak karnını bulmasını ister. Onun neresinden vuracağını bilmek ister. Yeni Hayat 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yasemin, Adem’le işbirliği yapacak mı?

Perşembe Dizileri 2020

Yasemin Adem’le İşbirliği Yapacak Mı?

Yeni Hayat dizisinin 6. bölüm 2. fragmanında; Adem, Yasemin ile konuşmaya gider. Yasemin ise Timur’dan dolayı kendisini asla güvende hissetmez. Ancak Adem’in Timur konusunda farklı planları vardır ve Yasemin’e, onunda lehine oldukça riskli olan bir teklif sunar. Ya hep ya hiç diyen bu teklif Yasemin’e özgürlüğünü sunar. Timur’un suçlarını ortaya çıkartmak için Yasemin polis ile iş birliği yapacaktır. Adem her koşulda Yasemin’in yanında olduğunun garantisini verir. Diğer taraftan Nevin de Adem’den şüphelendiği için başka türlü plan peşindedir.

İşte Yeni Hayat 6. bölüm 2. fragmanı….

https://youtu.be/A-EKjOQmQhY

 

YENİ HAYAT 5. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLMUŞTU?

Yasemin, kendisine Adem’le çekilen videoyu kimin gönderdiği bulmaya çalışır. Fatma Yasemin’e, her şeyi bildiğini, evde kimsenin duymadı sesleri duyduğunu ve onun saklamaya çalıştığı izleri de gördüğünü söyler. Yasemin, Fatma’ya kendisine birinin tehdit amaçlı video gönderdiğini söyler. Fatma, bunu yapanın Gökçe olabileceğini söyleyip ona yardım eder.

Gökçe’nin tabletini ve telefonunu karıştırmayı başarır. Öte yandan, Kunduzi, Adem’in kızına pamuk şeker alıp onu kaçırmaya çalışır. Yasemin, Sapancada bir panel olduğunu ve kendisinin de oraya konuşmacı olarak katılacağını Timur’a söyler. Timur önce, buna izin vermez. Ama sonra onu Adem’le Sapanca’ya gönderir.

Timur, panele katılır ve panelde kadına şiddet temasının işlendiğini ve Yasemin’in fotoğrafını görünce sinirlenir. Ama belli etmeden onun konuşması biter bitmez ayağa kalkıp alkışlar. Gökçe. evin önünde Ahmet’in ölüsünü bulur. Nevin ise, kendisini tehdit eden Ferda’yı susturmak için bileziklerini satar.

Panel bittikten sonra Timur, Adem’e karısını kendisinin götüreceğini söyler. Arabaya biner binmez Timur, Yasemin’e aralarında olanları Adem’e anlatıp anlatmadığını sorar. O da anlatmadığını söyler. Gaza basmaya devam eden Timur’u, Yasemin durdurmuyor. Hatta hada fazla gaza basıp kaza yapmasını ister.

Yeni Hayat 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Timur Adem Hakkında Araştırma Yapmaya Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler