Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 6. Bölüm İlk Sahne Yayında! Karaca Vicdan Azabı Çeken...

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 6. Bölüm İlk Sahne Yayında! Karaca Vicdan Azabı Çeken Akın’a Destek Oluyor!

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur, 4. sezon 5. bölümüyle ekrana geldi. Dizisinin yayınlanan yeni bölümünde; Koçovalı kardeşler, Cengiz’in yıktığı mezarlarını yeniden yaptırıyor. Amcalarının mezarı ise boş çıkıyor. Yamaç, Cengiz’in av partisini kardeşlerine haber veriyor ve orada onu indirmenin planını kuruyor. Aliço’nun da siperde olduğu sırada Yamaç, Cengiz’e silahını çekiyor. Bakalım ava giden avlanacak mı? Çukur 4. sezon 6. bölüm ilk sahne yayınlandı. Karaca, vicdan azabı çeken Akın’a destek oluyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Karaca Vicdan Azabı Çeken Akın’a Destek Oluyor!

Çukur dizisi 4. sezon 6. bölüm ilk sahnesinde; Akın, Karaca’nın Azer’i öldürmesinden sonra kendisini kaybediyor. Yücel ile birlikte işbirliği yapıp dedesinin ölmesine izin verdiğini için büyük bir vicdan azabı yaşıyor. Karaca ise, onu teselli ediyor. Onun hayata tutunmasını istiyor. Akın ise, bu durum ortaya çıkarsa ne yapacağının derdine düşüyor.

İşte Çukur 4.sezon 6. bölüm ilk sahne…

ÇUKUR 4. SEZON 5. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Efsun’un baba annesi, onun hamile olduğunu anlıyor. Yamaç’ın ölmesinden başka çare olmadığını düşünüyor. Karaca, Azer’i öldürdükten sonra sürekli onun ölmeden önce dedesini öldüren kişilerin isimlerini sayıklamaya başlıyor. Metin, kardeşini öldüren Azer’i öldürdüğü için gidip Karaca’nın elini öpüyor.

Karaca  sürekli, Yücel, Akın diye sayıklıyor. Akın, iyice kendisini kaybediyor ve sürekli dedesinin mezarına gidiyor. Vartolu, amcasının mezarını kazdırıyor ve o mezarın boş olduğunu anlıyor. Koçovalıların kayıp amcaları nerede? Yamaç, Vartolu’ya Cengiz’in yakında bir av partisi vereceğini söylüyor. Orada onların büyük bir gövde gösterisi yapmalarını istiyor.

Av partisinde, Koçovalı kardeşler, her yeri birbirine katıp imzalarını atıyor. Arık, Kekilli’yi rehin alıp işkence yapıyor ve sonra bırakıyor. Onun Çukur’a gidip kahveye girdiğini görünce, bir taşla iki kuş diye mutlu oluyor. Cengiz’in av partisi yapılacağı yeri Vartolu’ya veren Yamaç, onu öldürmek için tuzak kuruyor. Aliço’nun, imza bıraktığı yerden Yamaç. silahı bulup alıyor.

Cengiz ile, başlıyorlar ormanda yürümeye. Yamaç. fırsatını bulup Cengiz’in boynuna silahını dayıyor. Yamaç, Cengiz’i öldürebilecek mi? Yoksa, onun tutsağı olmaya devam mi edecek?

 Çukur 4. Sezon 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Koçovalı Kardeşlerden Cengiz’e Gövde Gösterisi Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler