Ana SayfaDedikoduEsra Erol Programında Herkesi Şaşırtan İddia: Kocam Yabancı Sevgilisini Babasıyla Evlendirdi

İlgili Postlar

Esra Erol Programında Herkesi Şaşırtan İddia: Kocam Yabancı Sevgilisini Babasıyla Evlendirdi

Esra Erol’un programına katılan 3 çocuk annesi kadının iddiası herkesi şaşırttı. Kadın, eşinin kendisini yabancı bir kadınla aldattığını, oturma izni almak için de babasıyla evlendirdiğini iddia etti. Kadının bu iddiaları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Detaylar haberimizde…

Esra Erol Programında Herkesi Şaşırtan İddia: Kocam Yabancı Sevgilisini Babasıyla Evlendirdi

Esra Erol kimdir?

Esra Erol’un programına katılan 3 çocuk annesi Meryem Tarım’ın iddiası herkesi şaşırttı. Meryem Tarım, 6 yıllık eşinin kendisini yabancı bir kadınla aldattığını ve çocuklarıyla mağdur olduklarını iddia ederek yardım istedi. Evinin kira olduğunu, maddi olarak zor günler geçirdiğini söyleyen Meryem Tarım, eşinin yabancı uyruklu kadınla 3 yıldır ilişki yaşadığı iddiasında bulundu.

 Esra Erol’da sosyal medyanın gerçek yüzü ortaya çıktı! Karşısında görünce şaşkına döndü

Eşinin evinin arka sokağında kadına ev tuttuğunu, 12 yaşında olan çocuğunun bu ilişkiyi bildiğini fakat kendisine söylememesi için psikolojik baskı uyguladığını söyledi. Aynı evde yaşayan eşi ve kadın için birlikte yaşadığı evlerinin önünden geçerken içinin gittiğini söyleyen Meryem Tarım, onlara hiç huzur vermediğini, sürekli evlerini bastığını ve olay çıkarttığını söyledi.

Kayınpederinin de bu işin içinde olduğunu söyleyen Meryem Tarım, “Kayınpederim de o evde onlarla yaşıyordu. Sonra bunlar Konya’dan Denizli’ye kaçıp 5-6 ay orada kaldılar. Bu esnada eşim ısrar etmeme rağmen benimle boşanmadı ve sevgilisi sınır dışı edilmesin diye öz babasına resmi nikah kıydırdı. Yabancı uyruklu F.T.’nin resmi nikahı kayınpederimin üstünde dini nikahı ise eşi Ömer Tarım’ın üstünde. Hatta kadın şu an eşimden 3 buçuk aylık hamile.” açıklaması yaptı. Meryem Tarım’ın bu iddiaları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler