Ana SayfaDedikoduÇıplak Pozları İfşa Olan Cem Özer'in Eşinden İlk Açıklama

İlgili Postlar

Çıplak Pozları İfşa Olan Cem Özer’in Eşinden İlk Açıklama

Söylemezsem Olmaz programına katılan bir kadın, Cem Özer’in kendisine sosyal medya üzerinden taciz ettiğini iddia etti. Cem Özer’in yazışmalarını ifşa eden kadın sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Cem Özer’in eşi Pınar Dura nasıl açıklama yaptı? Cem Özer ve Pınar Dura boşanıyor mu? Herkesin merak ettiği sorunun yanıtı haberimizde…

Evli Kadına Çıplak Fotoğraflarını Gönderen Cem Özer’den Şok Edecek Açıklama!

Çıplak Pozları İfşa Olan Cem Özer’in Eşi Pınar Dura İlk Açıklama

Cem Özer: “Ben Pişiriyorum, O Yiyor”

Söylemezsem Olmaz programına bağlanan kadının Cem Özer’in kendisini taciz ettiğini iddia etti. Sosyal medya yazışmalarını ifşa eden kadın, Cem Özer’in başka kadınlara bunu yapmasını istemediği için ifşa ettiğini açıkladı. Olay üzerine Cem Özer, bu aşkın karşılıksız olmadığını ikilinin sosyal medya üzerinden seviştiğini söyledi. Tüm bu açıklamalardan sonra gözler Cem Özer’in eşi Pınar Dura’ya çevrildi. İkili kamera karşısına geçip açıklama yaptı.

Pınar Dura: “Minik Bir Beraberlik”

Cem Özer Kimdir?

Cem Özer, karısı ile yaptığı açıklamada, “Evet bir hata ettim, karım varken böyle bir şey yapmamam gerekiyordu. Normal dönemimizde değil sıkıntılı bir dönemimizdeydik. Bazen insan sıkıntılı dönemlerinde ne yapacağını bilemiyor. Bizim ayrı olduğumuz bir dönemde yaşanmış bir olaydır.” açıklamasını yaparak eşi Pınar Dura’yu aldatmadığını söyledi. Pınar Dura,  “Biz yaklaşık 9 senedir beraberiz, 3 senedir de evliyiz. Biz de küslükler, minik ayrılıklar yaşayabiliriz. Bizim aramızda minik bir ayrılık geçmişti.” dedi. Pınar Dura, beraberken Cem Özer’in böyle bir şeyi yaptığını kabul ederek, bu olayı “minik bir beraberlik” olarak yorumladı.

Cem Özer: Haberim Yoktu, Gözlerim Doldu!

Evli Kadına Gönderdiği Çıplak Fotoğrafları İfşa Olmuştu

Söylemezsem Olmaz programına katılan kadın, “Ben Almanya’da yaşayan bir gurbetçiyim. Bir ünlü tarafından tacize uğradım. Uygun olmayan resimler, fotoğraflar ve videolar atıldı. Bu Türkiye’nin ilk showmani ve evli bir insan. Monica Belluci’ye benziyorsunuz diyerek arkadaşlık kurmaya çalıştı. ” demişti. Kendisinin taciz iddiası üzerine yayına bağlanan Cem Özer, bu olayın karşılıksız olmadığını 35 dakika görüntülü konuştuğunu söylemişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler