Ana SayfaDedikoduBahar Şahin'den Sevindiren Haber

İlgili Postlar

Bahar Şahin’den Sevindiren Haber

2019 senesinde Kanal D ekranlarında yayımlanmaya başlayan “Zalim İstanbul” dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan genç oyuncu Bahar Şahin’den sevindiren haber geldi. Yeni projesi hakkında bugüne dek sır verip ser vermeyen oyuncu yeniden izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. İşte Bahar Şahin’in yeni projesi?

Bahar Şahin’den Yıllar Sonra Gelen İtiraf

“Zalim İstanbul” dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan Bahar Şahin bir dönemler Reynmen’le sevgili olduklarını itiraf etti. Reynmen’in çok başarılı olduğunu ve bu başarısından mutlu olduğunu belirten Şahin Reynmen’i ”Başaracağını biliyordum onda daha ne cevherler var. En başta çok komik bir çocuk, bence oyunculuk da yapabilir.” sözleriyle övdü. İleride Reynmen’in oyuncu olmasına karşılık aynı projede yer alma sorusuna ise soğuk baktığını açıklayan Şahin, böyle bir teklif gelse de kabul etmeyeceğini açıklayarak “Yeniden bir birliktelik de söz konusu olamaz.” açıklamasında bulunarak gündeme damgasını vurmuştu.

Adından Çok Konuşturdu

Daha önce “Oha Diyorum”, “İyi Oyun” gibi filmlerle beyazperde karşısına geçen genç oyuncu Bahar Şahin geçtiğimiz başrollerinde Fikret Kuşkan, Mine Tugay ve Deniz Uğur gibi usta oyuncuların bulunduğu “Zalim İstanbul” dizisiyle izleyici karşısına geçti. İlk sezonun final bölümündeki sahnesiyle dikkatleri üzerine çeken Bahar Şahin performansıyla büyük bir çıkış yakalayarak adını genç yetenekler arasına yazdırmayı başardı.

Fikret Kuşkan Kimdir?

Bahar Şahin’den Sevindiren Haber

“Zalim İstanbul” dizisinin final yapmasının ardından bir süre gözlerden uzaklaşan Bahar Şahin‘in yeni dizisi belli oldu. Ekranlara birkaç ay ara veren genç oyuncu Hakan Algül’ün yönetmenliğini üstlendiği “İyi Aile Babası” diziyle yeniden izleyici karşısına geçecek. Ünlü oyuncunun dizideki partnerinin ise  Berke Üsdiken olması bekleniyor. Yayım tarihi henüz belli olmayan dizi hakkında gelen bilgilere göre dizisinin hazırlıkları hala devam etmekte.

Bahar Şahin Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler