Ana SayfaÜnlülerYeşim Salkım 'dan Maske Kullanımına Tepki

İlgili Postlar

Yeşim Salkım ‘dan Maske Kullanımına Tepki

Şarkıcı Yeşim Salkım 8 ay aradan sonra İstanbul’da Kadıköy’de bir mekanda sahne aldı. Sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Salkım, açıkhava konserlerinin iptal edilmesine tepki gösterdi.

Yeşim Salkım kimdir?

Yeşim Salkım’ın Dava Açtığı Murat Övünç Hakkında Karar Verildi…

Yeşim Salkım “Zor Bir Dönemden Geçiyoruz”

8 ay aranın ardından Kadıköy’de sahne alarak sevenleriyle buluşan Yeşim Salkım sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Zor bir dönemden geçtiklerini söyleyen sanatçı “Bu durumdan öncelikli olarak hizmet sektörü etkilendi” dedi.

Sahne almanın yanı sıra oyunculukta yaptığını söyleyen Salkım ; “Hizmet sektörüne yıllarını vermiş mekanlar açmış insanlara Allah yardım etsin” dedi.

Salkım açıkhava konserlerinde alınan önlemlere tepkisini şu sözlerle dile getirdi;

“Açıkhavalarda tekrar önlemler alınmış. Burada konuşursam bunları biplersiniz diye düşünüyorum. Bu yüzden konuşmayayım. O zaman uçarken de önlem alsınlar. Yan yana uçuyoruz insanlarla. Sağlık bakanımıza seslenmek istiyorum orta koltukları boş bıraksınlar.”

Maskeleri İyi Araştırmak Lazım

Maske kullanımına da tepki gösteren Yeşim Salkım “Tabi maskeleri de iyi araştırmak lazım. Oksijen verip karbondioksit alıyoruz tekrar hasta bir insanın iyileşmesi mümkün değil. Buna nasıl bir önlem alınacak, okullarla ilgili nasıl önlem alınacak bunları çok merak ediyorum. Biz şarkı söylemeyi özledik. Şarkı iyileştirir şarkı hasta etmez” dedi.

Arıza dizisinde Melek karakterine hayat veren şarkıcı gazetecilerin “Arıza dizisi nasıl gidiyor?” sorusuna;

“Arıza dizisi bir erkek işi. Hiç yapmadığım bir şeyi yaparak erkek işi içerisinde yer alıyorum. Ahmet Mümtaz Taylan ile aynı sette olmak çok güzel. Ayça’nın güzelliğini seyrediyoruz oynarken. Yolumuz uzun. Zor şartlarda çalışıyor herkes” diyerek yanıt verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler