Ana SayfaÜnlülerCansu Taşkın'ın Canlı Yayındaki Bomba İtirafı..

İlgili Postlar

Cansu Taşkın’ın Canlı Yayındaki Bomba İtirafı..

Ünlü sosyal medya Fenomeni Cansu Taşkın, önceki gün Lerzan Mutlu’nun Uçankuş TV de hazırlayıp sunduğu programında uzun zamandır görmediği öz babasıyla yüzleşti. Canlı yayında yaptığı itiraflarla herkesi şoke eden ünlü fenomen bakın neler neler söyledi.. İşte Detaylar..

İrem Derici’nin Eski Kocası Rıza Esendemir’in, Cansu Taşkın Yorumu Olay Oldu!

Cansu Taşkın’ın Canlı Yayındaki Bomba İtirafı..

Sosyal medya fenomeni ve sosyetik güzel Cansu Taşkın’ın öz babası Hüseyin Taşkın, ünlü sunucu Lerzan Mutlu’nun programına konuk katıldı ve kızı Cansu Taşkın’ın kendisiyle görüşmek istemediğini  söyledi. Hemen sonrasında  programda canlı yayına bağlanan ve öz babası Hüseyin Taşkın’la görüşmek istemediğini açıklayan ünlü fenomen kendisi 5 yaşlarındayken babasının boğazına ona bıçak dayadığını öne sürdü. Babası Hüseyin Taşkın’da kızının bu iddiasını red etti..

Cansu Taşkın kimdir?

“Babam İçin Tekrar Koruma Kararı Aldıracağım”

Lerzan Mutlu’nun progrmında Canlı yayında bağlanarak babasıyla yüzleşen ünlü sosyetik güzel Cansu Taşkın, şoke sözlerine şöyle devam etti: “Babam para koparmak için ortaya çıktı. Yıllar önce ondan bir şey istemek için aradığımda telefonu suratıma kapatmıştı. Babamdan hiçbir destek almadım. Ben çok küçük yaşlarda hem okuyup hem çalıştım. Babam için üzülüyorum, öbür tarafta ne yapacak acaba. Diğer kardeşlerimi tanımıyorum. Tanımakta istemiyorum. Ben iyi niyetimden dolayı savcılıktan şikayetimi geri çektim. Ama tekrar koruma kararı aldıracağım. Babamı tanıyorum yüzden tanımadığım insana karşı bir bağ hissetmiyorum.”

Cansu Taşkın, bikiniyle kaptan koltuğuna oturdu

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler