Ana SayfaDedikoduNecati Şaşmaz'a 12 Yıl Hapis Şoku!

İlgili Postlar

Necati Şaşmaz’a 12 Yıl Hapis Şoku!

Oyuncu Necati Şaşmaz’da neden 12 yıl hapis istendi? Necati Şaşmaz’ın, boşanma aşamasında olduğu Nagehan Şaşmaz’a ne yaptığı iddia ediliyor? Tüm detaylar haberimizde…

Necati Şaşmaz’ın Evliliği Bitiyor Avukatı Aracılığı İle Basın Açıklamasında Bulundu!

Necati Şaşmaz’a 12 Yıl Hapis Şoku!

Nagehan Şaşmaz Eşi Necati Şaşmaz’a Karşı Boşanma Davası Açarak Yanıt Verdi!

İddialara göre Necati Şaşmaz ve eşi Nagehan Şaşmaz boşanma kararı aldı. Boşanma davası sürerken Necati Şaşmaz, Nagehan Şaşmaz’a ait olan özel konuşmaları yasal olmayan yollarla ele geçirip boşanma davasında delil olarak sundu. Ses kayıtları karşısında şaşkına dönen Nagehan Şaşmaz, eşinden evlilik birliği içinde kendisine haber verilmeden kayıt altına alındığını’ belirterek şikayetçi oldu.

Necati Şaşmaz’a Uzaklaştırma Kararı!

Gizli Yollardan Mesajlarını Aldı

Necati Şaşmaz’ın boşanma aşamasında olduğu eşinden yeni açıklama: Neden sakladı?

Nagehan Şaşmaz, şikayet dilekçesinde; Necati Şaşmaz’ın boşanma davasında eşinin aleyhine delil olarak kullandığı ses kayıtlarını habersiz aldığını, kendi bilgisayarından yazışmalarını takip ettiğini iddia etti. Bu iddia üzerine savcılık bilirkişi raporu istedi.

Necati Şaşmaz’ın Çocuklarını İcrayla Görmesinin Nedeni Ortaya Çıktı!..

Nagehan Şaşmaz’ın şikayeti üzerine soruşturma başlatıldı. Bu iddia üzerine Necati Şaşmaz, ifadesini aldığı ve delil olarak sunduğu ses kayıtlarından eşinin haberi olduğunu söyledi. Savcılık uzlaşma müessesesini devreye sokmak istedi fakat taraflar bunu reddetti.

Necati Şaşmaz Kimdir?

Savcılık, Necati Şaşmaz hakkında ‘özel hayatın gizliliğini ihlal etme’ ve ‘zincirleme şekilde haberleşmenin gizliliği ihlali’ suçlarından iddianame düzenledi. Hakkında 12 yıla kadar hapis cezası istenen Şaşmaz’ın yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler