Ana SayfaDedikoduNecati Şaşmaz'ın boşanma aşamasında olduğu eşinden yeni açıklama: Neden sakladı?

İlgili Postlar

Necati Şaşmaz’ın boşanma aşamasında olduğu eşinden yeni açıklama: Neden sakladı?

Kurtlar Vadisi’nin gözde oyuncusu olan Necati Şaşmaz’ın yaptığı açıklamalara ilişkin boşanma sürecinde olduğu eşi Nagehan Şaşmaz açıklama yaptı. Nagehan Şaşmaz, Amerikalı bir kadınla evli olduğunu söyledi. Necati Şaşmaz’ın bu evliliği Türkiye resmi makamlarından neden gizlediği sordu.

Necati Şaşmaz kimdir ?

Ünlü oyuncu Necati Şaşmaz’ın yaptığı açıklamalara göre boşanma sürecinde olduğu eşi Nagehan Şaşmaz yeni bir açıklama yaptı. Necati Şaşmaz’ın ABD’de evli olduğuna dair bilgi ulaştığını dile getiren Nagehan Şaşmaz, “Necati Şaşmaz’ın öncelikle cevap vermesi gereken soru, bu evliliği niçin sakladığıdır” dedi.

Nagehan Şaşmaz boşanma sürecinde olduğu eşi ünlü oyuncu Necati Şaşmaz’ın Amerikalı bir kadınla evli olduğunu iddia ederek, savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Necati Şaşmaz da Claire B.’den 2001’de boşandığı ve söylenenlerin asılsız olduğunu belirterek avukatı Altın Mimir aracılığıyla yaptığı açıklamada, “Haber içeriğinde belirtilen, müvekkilimizin ABD vatandaşı bir kadınla evli olduğu iddiası tamamen büyük bir yalan ve iftiradır. Zira müvekkilim 2001 yılında boşanmış olup Nagehan Şaşmaz da bunu bilmektedir. Sayın basın mensuplarından Necati Şaşmaz ile evliliğini bir ranta dönüştürmek isteyen Nagehan Şaşmaz’ın bu hileli tutum ve davranışlarına paye vermemelerini önemle rica ederiz” ifadelerine yer vermişti.

“Neden 4 yıl evli kaldı”

Nagehan Şaşmaz tarafında bu açıklamaya karşı yanıt geldi. Nagehan Şaşmaz’ın avukatı Deniz Ketenci yardımıyla yaptığı açıklamada Necati Şaşmaz’ın ABD’de evli olduğuna ilişkin bilgi ulaştığını söyleyerek “Müvekkilimizi şikayet hakkını kullandığı için rant peşinde koşmakla suçlayan Necati Şaşmaz’ın öncelikle cevap vermesi gereken sorular, bu evliliği niçin sakladığı, Türkiye’de resmi makamlara neden bildirmediği, kendisinden 25 yaş küçük bir kadın ile niçin ABD’de evlilik yaptığı ve kendi sunduğu belgeye göre neden 4 yıl evli kaldığıdır” ifade edildi

Ne olmuştu?

Ünlü oyuncu Necati Şaşmaz’ın boşanma sürecinde olduğu eşi Nagehan Şaşmaz, ünlü oyuncunun ABD’li bir kadınla evli olduğunu söylemişti.

Necati Şaşmaz tarafında iddialarla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Bugün bir takım magazin gazeteleri ve sosyal medya hesaplarında müvekkil hakkında gerçeğe aykırı olarak yapılan haberler ve paylaşımlar neticesinde aşağıdaki açıklamayı yapma zarureti hasıl olmuştur. Öncelikle ve önemle belirtmek isteriz ki; haber içeriklerinde geçen “hileli evlilik sebebiyle C. Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulması” ile ilgili olarak müvekkile ulaşmış bir tebligat olmadığı gibi suç duyurusu ile ilgili bir bilgimiz de bulunmamaktadır. Müvekkilimiz hakkında yapılan tek suç duyurusu, Nagehan Şaşmaz’ın “Ağır kusurlu” olduğunu gösteren WhatsApp mesajlarının, boşanma davasının görüldüğü mahkemeye sunulmuş olması sebebiyle müvekkil hakkında “Özel Hayatın Gizliliğini İhlal” şikayeti ile yapmış olduğu suç duyurusudur.

 

Bu noktada önemle belirtmek istediğimiz husus Nagehan Şaşmaz taraflar arasındaki boşanma davasında gizlilik ve basın yasağı kararlarını delmek için kendince çeşitli hileli davranışlarda bulunarak Cuma günü verdiği dilekçeleri hafta sonu haber yaptırmak için basına servis etmesidir. Söz konusu suç duyurusu doğru ise suç duyurusunun henüz yetkili Anadolu Cumhuriyet Savcısı’na daha ulaşmadan, dilekçenin Çağlayan Adliyesindeki adliye muhabirine ulaştırılmış olması her şeyi kanıtlamaktadır..

Necati Şaşmaz’ın 2001 senesindeki boşanma ilanı

“Haber içeriğinde belirtilen ve müvekkilimizin ABD vatandaşı bir kadınla evli olduğu iddiası ise tamamen büyük bir yalan ve iftiradır. Zira müvekkilim ekteki metninden de anlaşılacağı üzere 2001 yılında boşanmış olup Nagehan Şaşmaz da bunu bilmektedir.

Hal böyle iken Nagehan Şaşmaz kendi ağır kusurlu davranışlarını gizlemek ve müvekkilden haksız menfaat elde etmek amacıyla bu ve benzer bir kısım gerçek dışı iddialarla sürekli müvekkile yönlendirdiği tehdit ve şantajlar karşılıksız kalınca yaptığı iddia edilen suç duyurusunu basına servis ederek, müvekkilin itibarını sarsmak istemektedir. Sayın basın mensuplarından, müvekkil ile evliliğin bir ranta dönüştürmek isteyen Nagehan Şaşmaz’ın bu hileli tutum ve davranışlarına paye vermemelerini önemle rica ederiz. Bu iftirayı ortaya atan Nagehan Şaşmaz ve ilgililer hakkında süratle Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulacağını kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler