Ana SayfaÜnlülerNecati Şaşmaz'ın Çocuklarını İcrayla Görmesinin Nedeni Ortaya Çıktı!..

İlgili Postlar

Necati Şaşmaz’ın Çocuklarını İcrayla Görmesinin Nedeni Ortaya Çıktı!..

Boşanma süreci devam eden Ünlü oyuncu Necati Şaşmaz ve Nagehan Kaşıkçı arasında çocuk polemiği yaşandı. Kısa zaman önce Ukrayna’dan gelen Ünlü oyuncu, çocuklarını görmeye gitti fakat Nagehan Kaşıkçı Şaşmaz, Korona virüsü 14 günlük karantina süresini doldurmadığı için izin vermedi. Netaci Şaşmaz ise hukuki yollara başvurdu, Nasılmı? Detaylar Haberimizde..

Necati Şaşmaz’ın boşanma aşamasında olduğu eşinden yeni açıklama: Neden sakladı?

Necati Şaşmaz’ın Çocuklarını İcra Kanalıyl Görmesinin Nedeni Ortaya Çıktı!..

Ukrayna dan kısa süre önce dönen ünlü oyuncu Necati Şaşmaz, boşanma arifesinde olduğu eşindeki 6.5 ve 1.5 yaşlarındaki iki oğullarını Üsküdardaki evlerinde görmeye gitti. Ancak eşi Nagehan Kaşıkçı, Necati Şaşmaz’ın koronavirüs için gereken 14 günlük karantina süresini bitmediği ve çocuklarının hasta oldukları için bağışıklık sistemlerin düşük olduğu gerekçesiyle çocuklarını göstermek istemedi. Ünlü oyuncu, görme hakkı olduğu çocuklarını avukat, polis ve pedagog beraberinde icra kanalıyla aldı.

Necati Şaşmaz kimdir ?

 

Avukatların Arasında Sözlü Tartışmalar Yaşandı!..

Çocukların görülmesi için ücra işlemlerin yapıldığı sırada iki taraf avukatları arasında ara ara sözlü tartışmalar da yaşandı. Karşılıklı beyanların resmi belgelere yazıldığı aşamalarda oyuncu Necati Şaşmaz, siyah bir aracın içinde hazır bekledi. Bu esnada eşi Nagehan Kaşıkçı ise evinden çıkarak avukatlarıyla sık sık görüşmeyi tercih etti. Ortalama 2 saati alan işlemler ve sözlü tartışmaların sonrasında oyuncu Necati Şaşmaz iki oğluyla beraber işlem yerinden ayrıldılar. Aracın ön koltuğunda ise ünlü oyuncu Doğuhan Güney’in olduğudjektiflere yansıdı.

“İCRA MARİFETİYLE ÇOCUKLARI ALMIŞTIR”

Ünlü oyuncunun boşanma aşamasında olduğu eşi Nagehan Şaşmaz’ın avukatı Nazlı Kara, “Necati Şaşmaz kısa bir süre önce yurt dışından dönmüştür ve bu nedenle koronavirüs tehlikesi altındadır. Sağlık Bakanlığı da zaten yurt dışından dönenlerin 14 gün boyunca kendini karantina altına alması gerektiği hususunda uyarıda bulunmuştur. Müşterek çocuklar şu anda hastadır ve bağışıklıkları düşüktür. Bu nedenle müvekkilim tarafından babalarının bir test yaptırması ve sağlıklı çıkması durumunda çocukları görmesi istenmiştir. Ancak maalesef Necati Şaşmaz bunların hiçbirine kulak asmamıştır ve icra marifetiyle çocukları almıştır” ifadeleriyle açıklama yaptı. Avukat Nazlı Kara, ayrıca Nagehan Şaşmaz’ın karantina süreci hakkında da hukuki yollara başvuruda bulunacağını belirtti.

Necati Şaşmaz'ın Çocukları ile ilgili görsel sonucu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler