Ana SayfaDizilerBabil 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nihal ile İrfan Yakınlaşmaya Başlıyor!

İlgili Postlar

Babil 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nihal ile İrfan Yakınlaşmaya Başlıyor!

Star Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Babil, 15. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; İrfan, tüm suçlamaları kabul ettikten sonra eğer kendisini serbest bırakırlarsa bu işi yapan asıl isimleri onlara getireceğini vaat ediyor. Süleyman, İlay ile evleniyor. İrfan, Süleyman’dan intikamını almak ve karanlık dünyadaki diğer isimleri öğrenmek için Kudret’e yaklaşıyor. Kudret, İrfan’ı işe alıp ona bir ev bir de araba veriyor. Süleyman’ın girdiği ihalede onları alt ediyor. İrfan’a kurulan pusuyu öğrenen Nihal, onu arayıp uyarıyor. İrfan’ın kaza yaptığını anlayan Nihal onu kurtarıyor. Babil 16. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nihal ile İrfan yakınlaşmaya başlıyor.

Cuma Dizileri 2020

Nihal ile İrfan Yakınlaşmaya Başlıyor!

Babil 16. bölüm 1. fragmanında; Nihal, İrfan’ı kurtardıktan sonra ona sarılıyor. İrfan, ufak bir yarayla kurtuluyor ve Nihal’e bir şeyi olup olmadığını soruyor. O da kafa karışıklığının olduğunu söylüyor. Eda, İrfan’ın yüzüğünü denize atıp onu aklından çıkarmak ve Egemen’le evlenmek istiyor. İrfan ile Egemen, birbirlerine giriyor. Onlar tartışırken Deniz onları görüyor.

İşte Babil 16. bölüm 1. fragmanı….

BABİL 15. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

İrfan, yeni ifadesinde tüm suçlamaları kabul ettiğini kendisinin silah kaçakçısı olduğunu söylüyor. Eğer, kendisini serbest bırakırlarsa, asıl bu işlerin başındaki insanları onlara teslim edeceğini söylüyor. Nihal, onun ne yapmaya çalıştığını anlamıyor. Ama yinede mesleğini tehlikeye atarak ona yardım edip, savcıyı inandırmak için gerekli bilgileri ona veriyor. Süleyman, İlay ile evleniyor. Onun düğününe giden İrfan, ona kağıttan bir kuş yapıp bırakıyor.

Deniz, eve döndüğünde babasını görünce çok mutlu oluyor. Eda, Egemen’e ümit vermesine rağmen İrfan, eve dönünce ona sırt çeviriyor. Ama İrfan, oğluyla vakit geçirdikten sonra Eda’nın yüzüne bile bakmadan gidiyor. Nihal, Babil’deki işine geri dönüyor. İşlerin başına geçen Süleyman, yeni bir inşaat ihalesine hazırlanıyor. Bunu öğrenen İrfan, Kudret’in yanına gidip beraber Süleyman’dan intikam alabileceklerini söylüyor.

Kudret, oğlununu babasının düğününde görünce onu evden atıyor. İrfan’a bir ev ve bir araba verip işe alıyor. Eda’nın ve Süleyman’ın evine yakın bir eve taşınan İrfan, oğlunu sık sık görüyor. Süleyman, ihalede İrfan’ı görünce çok şaşırıyor. İrfan, ihaleyi almayı başarıyor. Süleyman ise, İrfan’a tuzak kuruyor. Nihal, onun konuşmalarından İrfan’ın hayatının tehlikede olduğunu öğrenip işten çıkıp onu arıyor.

Süleyman’ın onun arabasına bir şey yapmış olabileceğini söylüyor. O sırada İrfan, arabanın frenlerinin tutmadığını anlıyor ve kaza yapıyor, Nihal, onu bulup yanmak üzere olan arabanın içinden çıkarıyor.

Babil 15. Bölüm Fragmanı Yayında! İrfan’dan Ümidini Kesen Eda Egemen’e Dönüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler