Ana SayfaDizilerBabil 15. Bölüm Fragmanı Yayında! İrfan'dan Ümidini Kesen Eda Egemen'e Dönüyor!

İlgili Postlar

Babil 15. Bölüm Fragmanı Yayında! İrfan’dan Ümidini Kesen Eda Egemen’e Dönüyor!

Star Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Babil, 15. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Eda, İrfan’la konuşmaya gider. İrfan, ona bu yaptığı ihanetin hesabını sorar. Eda, kendisini anlatmakta zorlanır. İrfan Deniz’i, ne Egemen’e nede, ona bırakmayacağını, onun kendi kanından canından olduğunu söyler. Eda, İrfan’ın konuşmalarından sonra tutuşmaya başlar. Babil 15. bölüm fragmanı yayınlandı. İrfan’dan ümidini kesen Eda, Egemen’e dönüyor.

Cuma Dizileri 2020

İrfan’dan Ümidini Kesen Eda Egemen’e Dönüyor!

Babil 15. bölüm yeni fragmanında; Nihal, İrfan’la konuşup dünyanın düzenini değiştiremeyeceğini söylüyor. Eda’nın ablası, İrfan hapisten çıktıktan sonra onun yüzüne bakmayacağını, ondan Egemen’e bir şans vermesini istiyor. Evlilik yüzüğünü çıkaran Eda, Egemen’e dönmeye karar veriyor. Egemen Eda’nın evine geliyor. Deniz ise, babasının döndüğünü zannediyor. Bu arada Süleyman, Nilay ile evleniyor. Kudret ise, düğüne gelip Nilay’a altın takıp laf sokmayı ihmal etmiyor.

İşte Babil 15. bölüm yeni fragmanı….

BABİL 14. BÖLÜM ÖZETİ!

Hakan, babasını hapisten kurtarmak için uğraşır. Kudret, Süleyman’ın hapisten çıkacağını oğlundan duyar. Süleyman’ın yanına gidip, eğer tüm mal varlığını kendisine vermezse bütün bildiklerini polise anlatacağını söyleyip tehdit eder. Mecbur kalan Süleyman, Kudret’in elindeki kağıtları imzalar.

Süleyman, hapisten çıktıktan sonra Kudret’in kasayı da boşalttığını görür. Yeni bir sevkıyat için hazırlık yapmaya başlar. İrfan, tek telefon hakkını Egemen’i aramak için kullanmak ister. Nihal ise, zaten Egemen’in onu ihbar ettiğini söyler. İrfan, duyduklarına inanmak istemez ve Egemen’i çağırır.

Egemen’den duyduklarından sonra yıkılan İrfan, avukatıyla bile görüşmek istemez. Zorla bir polisin telefonunu alıp Eda’yı arar. Eda’ya Egemen’in kendisine bir şeyler anlattığını söyler. Ama Eda, sadece ondan özür dileyince İrfan, Egemen’in anlattıklarının doğru olduğunu anlar.

İçeride bir öğrencisiyle karşılaşan İrfan, Adil’in de hapiste olduğunu öğrenir. Ondan biraz para isteyip Adil’e yaklaşmak için bir plan kurar. Onunla konuşan İrfan, komiseri arayıp onunla konuşmak istediğini söyler. İrfan, ifadesinde tüm suçu kabul ettiğini ve kendisinin silah kaçakçısı olduğunu söyler.

Babil 15. Bölüm Ön İzleme Yayında! İrfan Eda’ya Oğlunu Onlara Bırakmayacağını Söylüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler