Ana SayfaDizilerSakakatsiz 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Volkan Asya'ya İhanet Ettiğini İnkar Ediyor!

İlgili Postlar

Sakakatsiz 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Volkan Asya’ya İhanet Ettiğini İnkar Ediyor!

Kanal D’nin yeni iddialı dizisi Sadakatsiz, ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan ilk bölümünde; Bir hastanede Doçent doktor olan Asya, kocasının kendisini aldattığından şüpheleniyor. Bir hastasından kocasını takip etmesini istiyor ve şüphesinin doğru olduğunu anlıyor. Volkan’ın 40 yaş doğum gününde onun ihanetini en yakın arkadaşlarının da bildiğini öğrenip yıkılıyor. İstemsiz olarak gidip Volkan’ı dudağından öpüyor. Volkan’ın sevgilisi bu duruma bozuluyor. Sadakatsiz 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Asya, Volkan’dan kendisini aldattığını itiraf ederse ona bir şans vereceğini söylüyor. Volkan, Asya’ya ihanet ettiğini inkar ediyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Volkan Asya’ya İhanet Ettiğini İnkar Ediyor!

Sadakatsiz dizisinin 2. bölüm 1. fragmanında; Asya, Volkan’a evlendiklerinde birbirlerine verdikleri sözü ona hatırlatıyor ve eğer kendisini aldattığını itiraf edip o kadından ayrılırsa ona affedeceğini söylüyor. Volkan ise, gerçekten onu aldattığını mı düşündüğünü söyleyip inkar ediyor.

İşte Sadakatsiz 2. bölüm 1. fragmanı…

https://youtu.be/YW5-fEC6BcE

SADAKATSİZ 1. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Asya, büyük bir hastanede doçent doktor, eşi Volkan ise mimardır. Çiftin, Ali isminde bir oğulları vardır. Asya, kocasının kendisine verdiği atkıda sarı bir saç teli buluyor. En yakın arkadaşı Derya ile Bahar’a durumu anlatıyor. Onlarda Volkan’ın asla böyle bir şey yapmayacağını ve boşa kuruntu yaptığını söylüyor.

Asya, Ali’yi okuldan almaya gittiğinde onun sınıf arkadaşının annesinin Volkan’ın asistanı olduğunu ve her gün beşte işten çıktıklarını öğreniyor. Volkan ise, çalıştığını söyleyip her gün geç saatlerde eve geliyor. Asya, hastaneden erken çıkıp kocasını takip ediyor ve onun annesini görmeye gittiğini boşa kuruntu yaptığını düşünüyor. Ama bakıcıdan Volkan’ın annesini görmeye aylardır gelmediğini öğrenince yine kafası karışıyor.

Kendisinden uyku ilacı isteyen hastanın sevgilisinden şiddet gördüğüne şahit oluyor. Kızla, sergide karşılaşıyor ve o uyku ilacı reçetesi karşılığında ondan kocasını takip etmesini istiyor. Volkan bir eve giriyor. Çıkışta, arabanın bagajına bir şeyler koyuyor. Nil, Asya’yı arayıp bir kocasının bir eve girdiğini ve bir kadınla gördüğünü, arabanın bagajına bakmasını istiyor. Bir de kadının bindiği arabanın plakasını alıyor.

Volkan’ın 40. yaş doğum gününde, Asya, kocasının arabasının bagajında bir telefon buluyor. Onun yeni iş yapacağı adamın kızıyla aldattığını, en yakın arkadaşlarının da bu durumu bildiğini öğreniyor. Volkan, davetlilere teşekkür ettikten sonra davatliler, Asya’nın konuşma yapmasını istiyorlar. Asya’da gidip dudağından Volkan’ı öpüyor. Derin ise bu duruma bozuluyor.

Sadakatsiz Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin İlk Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler