Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep İle Mehdi'nin Evliliği...

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep İle Mehdi’nin Evliliği Çatırdıyor!

Tv 8’in büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, 14. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Benal’i eski kocası kaçırıyor. Polisler onların yerini bulup adamı tutukluyor. Mehdi, Banel’i tekrar eve getiriyor. Zeynep, Mehdi’ye kesin bir dille Benal’le aynı evde yaşamak istemediğini söylüyor. Mehdi, Benal’i başka bir eve gönderiyor. Emine, Faruk’un kendisine evlenme teklif etmesine sevinirken Selin, onun evine gelip ona kim olduğunu soruyor. Doğduğun Ev Kaderindir 15. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Zeynep ile Mehdi’nin evliliği çatırdıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Zeynep İle Mehdi’nin Evliliği Çatırdıyor!

Doğduğun Ev Kaderindir 15. bölüm 1. fragmanında; Mehdi, Burhan’ın mahalleye geri dönmesiyle herkese o sokaktan geçmemeleri için uyarıyor. Zeynep, onun bu tavırlarından rahatsız oluyor. Barış bey şirkete geliyor ve Zeynep’in yaptığı iptal edip onun işten çıkarılmasını istiyor. Mehdi, Müjgan ile Burhan’ı yan yana görüyor.

İşte Doğduğun Ev Kaderindir 15. bölüm 1. fragmanı….

https://youtu.be/rifz8oOosqc

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 14. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Mehdi, Zeynep’in Benal’i evden kovmasına çok kızıyor. Benal’i, eski kocası kaçırıyor. Mahallede bir kız onları görüyor ve haber veriyor. Zeynep, hemen polisi arıyor. Sonrasında Mehdi’yi arayıp polisi aradığını ama onun oraya gitmemesini istiyor. Mehdi, gittiğinde polis adamı yakalamış oluyor. Benal ise ambulansla hastaneye kaldırılıyor. Mehdi, onun yanına ambulansa binince Zeynep çok bozuluyor.

Emine, Selin’le Faruk’u el ele yakalıyor. Faruk, Selin’e Emine’nin bir tanıdık olduğunu söylüyor. Eve gittiğinde ise Emine’ye bunun babasının istediği üzerine yapılan formalite bir nişan olduğunu, eğer kabul etmezse babası tarafından beş parasız kalacağını söylüyor. Emine, Zeynep ile konuşmaya gidiyor. Ama o annesini üzdüğü için onunla konuşmak istemiyor.

Faruk’un nişanlanacağı haberini görünce de Emine’nin yanına gidip konuşuyor. Annesi gidip Emine’ye evinin anahtarını verip ondan geri dönmesini istiyor. Faruk ise, bir yüzük alıp Emine’ye evlenme teklif ediyor ve yurt dışında tatil ayarlıyor. Emine, büyük bir sevinçle annesinin yanına gidip Faruk’un kendisine evlenme teklif ettiğini söylüyor. Ama annesi nasıl bir kişinin iki kişiyle bir den nişanlı olabileceğini soruyor.

Mehdi, Benal’i annesinin ona tuttuğu eve gönderiyor. Sonrasında mahalleye babasının katili olan Burhan’ın geri döndüğünü öğrenip sinirle onunla konuşmaya gidiyor. Emine, valizlerini hazırlayıp tatile gitme hayalleri kurarken Selin geliyor ve ona kim olduğunu Faruk’un yanında ne aradığını soruyor.

 Doğduğun Ev Kaderindir 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mehdi’nin Kararı Kimden Yana Olacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler