Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mehdi'nin Kararı Kimden Yana...

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mehdi’nin Kararı Kimden Yana Olacak?

Tv 8’in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, 14. bölümüyle 7 ekim çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Benal’in eski kocasından tehdit telefonları aldığına kimse inanmaz. Ama adam gerçekten Benal’i evden çıkar çıkmaz kaçırır. Mehdi, onu kurtarmak için adamı bulup Benal’i onun elinden kurtarır. Zeynep ise, Mehdi ile evliliğinde gerçek mutluluğu bulmak için bahanelerin bitmeyeceğinin farkına varır. Doğduğun Ev Kaderindir 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Zeynep Mehdi’ye, Benal’i evinde istemediğini söylüyor. Mehdi’nin kararı kimden yana olacak?

Çarşamba Dizileri 2020

Mehdi’nin Kararı Kimden Yana Olacak?

Doğduğun Ev Kaderindir 14. bölüm 2. fragmanında; Zeynep, Benal’in kızı olacağını öğreniyor. Mehdi Zeynep’e, çocuğuna babalık yapmak istiyor. Zeynep, Benal’i evde kesinlikle istemediğini söylüyor. Bir karar vermek durumunda kalan Mehdi, ya Benal’le çocuğunu seçecek yada, Zeynep’i seçecek. Böyle zor bir karar vermek zorunda kalan Mehdi, ne karar verecek?

İşte Doğduğun Ev Kaderindir 14. bölüm 2. fragmanı….

https://youtu.be/_-fzf0baf_U

 

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 13. BÖLÜM ÖZETİ!

Zeynep, balayından Mehdi’yle mutlu bir şekilde eve döner. Odalarına girdiklerinde Benal’in yatak odalarında yattığını görüp şok olurlar. Müjgan, Benal’in eski kocası tarafından tehdit edildiğini ve onun karnında kendi kanlarından bir bebek olduğu için eve aldığını söyler. Zeynep, onun yattığı odada yatamayacağını söyleyip annesinin kaldığı odada kalmaya başlar.

Ekrem, Nermin’i peş parasız dünya kadar borçla terk edip gider. Nermin, Zeynep’e üzülmemesi için durumunu anlatmaz. Bir ev kiralayıp kirasını bile ödeyemez. Faruk ise, babasının Emine ile olan ilişkisine onay vermeyip onun, Selin’le evlenmesi için baskı yapar. Emine, Faruk’un kendisine başka bir ev açacağını duyunca onu takibe alır ve onu Selin’le el ele yakalar.

Zeynep, ilk kez Benal’e sesini yükseltip onun, bebeğini kullanarak önce annesinin yanında çalıştığını sonra Mehdi’ye yakın olmak için eve yerleştiğini söyler. Benal ise, evi terk eder. Yolda gerçekten eski kocası onun önüne geçip Benal’i kaçırır. Mehdi, eve geldiğinde Benal’e ulaşamadıklarını ve onun Zeynep’in konuşmalarından sonra evi terk ettiğini öğrenir.

Doğduğun Ev Kaderindir 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep İle Mehdi’nin Benal Yüzünden Arası Bozuluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler