Ana SayfaDizilerHercai 42. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nasuh Ağa Miran'ın Öz Torunu Olduğunu...

İlgili Postlar

Hercai 42. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nasuh Ağa Miran’ın Öz Torunu Olduğunu Öğreniyor!

Atv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Hercai, 41. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Hazar, Miran’la Reyyan’ı birlikte yakalıyor ve silahını çekiyor. Miran’ı öldürmek istemese de silahını ateşleyince Reyyan, durumun ciddiyetini anlıyor. Ailesi Reyyan’a, zorla Miran’dan ayrılması için evrak imzalatıyor. Miran’dan boşanmak istemeyen Reyyan, mahkeme günü hamile olduğunu açıklıyor. Hercai 42. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nasuh ağa Miran’ın öz torunu olduğunu öğreniyor.

Cuma Dizileri 2020

Nasuh Ağa Miran’ın Öz Torunu Olduğunu Öğreniyor!

Hercai 42. bölüm 2. fragmanında; Azize’nin, torunlarını kurban etmektense Reyyan’ı kurban etmenin en iyisi olacağını düşünüyor. Aslan’la Miran, birbirlerine giriyor. Nasuh ağa, Miran’ın Hazar’ın öz oğlu olduğunu öğreniyor. Bakalım Nasuh ağa, bu gerçeği öğrendikten sonra ne yapacak? Hazar, Miran’ın oğlu olduğunu öğrenecek mi?

İşte Hercai 42. bölüm 1. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1312140168229511168

HERCAİ 41. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Miran’ın masum olduğuna kimse inanmıyor. Reyyan, onun masum olduğunu bildiği için ailesinden gizli Miran’la görüşüyor. Azize, Şadoğulları konağına gidip sulh yapmak istediğini söylüyor. Ancak, Nasuh ağa kesinlikle kabul etmiyor. Aslan, babaannesinin kendisini neden başkasına verdiğini öğrenmek için onun geçmişini araştırmaya başlıyor.

Hazar, Miran ile Reyyan’ı buluyor. Silahını Miran’a doğrultuyor ve boşa ateş ediyor. Bu Miran’a uyarı atışı oluyor. Reyyan, Miran’ın vurulduğunu zannedip çok korkuyor. Hazar, Reyyan’a kendisinden gizli Miran’la görüştüğü için çok kızıyor. Bir daha böyle hata yaparsa kendisini kaybedeceğini söylüyor. Kahya ise, o anları uzaktan izleyip kızının yanında olamadığı için çok üzülüyor.

Reyyan’ı eve getiren Hazar, onun bir an evvel Miran’dan boşanmasını istiyor. Mecbur kalan Reyyan, boşanma evraklarını imzalıyor. Öte yandan Sultan, Gönül’ün sakladığı mektubu buluyor ve Miran’ın öz babasının Hazar olduğunu öğreniyor. Hemen, Aslan’ı arayıp mektubu ona veriyor. Fırat, Miran ile Reyyan’ın kaçması için büyük bir çaba sarf ediyor. Ama olmuyor.

Miran’la Reyyan’ın boşanma mahkemelerinin günü geliyor. İsimleri açıklandığında Reyyan, kara kara düşünmeye başlıyor ve ailesine boşanamayacağını çünkü hamile olduğunu söyleyiveriyor.

Hercai 41. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kahya Azize’nin Gizlediği Gerçeklerini Ortaya Çıkarabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler