Ana SayfaDizilerGençliğim Eyvah 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Arif İle Zekeriya Eşlerine Her...

İlgili Postlar

Gençliğim Eyvah 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Arif İle Zekeriya Eşlerine Her Şeyi İtiraf Ediyor!

Atv’nin sevilen dizilerinden Gençliğim Eyvah, 17. final bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin final bölümünde, Arif ile Zekeriya, eşlerini yanlış anladıkları için onları tatile götürüp orada gerçekleri itiraf etmek isterler. İkili eşlerini yıllar önce aldattıklarını sonunda itiraf ederler. Zola ile Çavi’nin de oğulları olduğu ortaya çıkar. Gençliğim Eyvah 17. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Arif ile Zekeriya, eşlerine her şeyi itiraf ediyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Arif İle Zekeriya Eşlerine Her Şeyi İtiraf Ediyor!

Atv ekranının sevilen komedi dizisi Gençliğim Eyvah, 17. final bölümüyle ekranlara veda edecek. Arif ile Zekeriya, eşlerini aldattıklarını ve bir de oğulları olduğunu sonunda onlara anlatmaya karar verir. Gerçekleri öğrenen Hacer ile Nuriye, onları affedip Çavi ile Zola’yı bağırlarına basacak mı? Ahmet’in ailesi için yaptığı büyük fedakarlık ortaya çıkacak mı?

İşte Gençliğim Eyvah 17. bölüm 2. fragmanı….

GENÇLİĞİM EYVAH 16. BÖLÜM ÖZETİ!

Arif, rüyasında İtalya’da Zekeriya ile birlikte çok zengin bir ressam olduklarını, çocuklarını paraları saçtıkları rüyasını görür. Hacer, onu uyandırınca Arif, rüyasında İtalya’da olduğunu anlatır. O da zaten oraları rüyasında gördüğünü söyler. Aynı rüyayı Zekeriya’da görür ve eşinden aynı tepkiyi alır.

İkili, keşke yirmi beş yıl önce İtalya’da bir hayata kurmuş olsalardı diye düşünürken, ikilinin eşleri Nuriye ve Hacer, gizli telefonlarla konuşup işimiz var diye dükkandan çıkıp gider. Onların ne karıştırdığını anlamaya çalışan Arif ile Zekeriya, başka kadınların peşine düşer. Onları eşleri zannedip takip eder.

Lüks bir otele giren kadınları eşleri zanneden Arif ile Zekeriya, içeriye girdikten sonra büyük bir hesap ödemek zorunda kalır ve o kadınlarında eşleri olmadığını anlarlar. Ama yine, eşleri bir yerlere gizlice gider. Onlara da bir şey söylemezler. Arif ile Zekeriya, en sonunda eşlerinin büyük bir binaya girdiklerini görür ve içeri girdiklerinde oranın çocuk esirgeme kurumu olduğunu öğrenirler.

Öte yandan, Çağla’nın babası kızını evliliğe zorlar. Oda bu zorlamaları yüzünden yanlış kararlar verdiğini söyleyip babasına Ahmet’e, baskı yapmamasını ister. Azra, Zola aşkı tam gaz devam eder. Azra, Zola’ya aşık olmaya başlar.

 Gençliğim Eyvah 17. Bölüm Final Fragmanı Yayında! Arif ile Zekeriya’nın Sırları Ortaya Çıkıyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler