Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İnci İle Han Gizlice Evleniyor!

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İnci İle Han Gizlice Evleniyor!

TRT 1’in yeni gözde dizisi Masumlar Apartmanı, 4. bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Safiye, babasıyla tartışıp onun fenalaşmasına neden olur. O anda babasını değil eve gelen acil servis görevlilerin eve ayaklarıyla girmesine takılır. İnci. Han’ın evlenme teklifini kabul edip onun elini tutarak eve girer. Uygar, Han’ın karşısına çıkıp o olmasaydı İnci’yle evlenmiş olacağını söyler. Han’ın de psikolojisi bozulur ve çöpleri karıştırıp dağıtır. Masumlar Apartmanı 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. İnci ile Han, gizlice evleniyor.

Salı Dizileri 2020

İnci İle Han Gizlice Evleniyor!

Masumlar Apartmanı 4. bölüm 2. fragmanında; Safiye ile Gülben, yine temizlik yaparken yerde uyuyup kalıyor. Gülben, şirkete gidip gül kolonyası fikri olduğunu söylüyor. Safiye ise, Gülben’in kendisine olan güvenini yıkmak için elinden geleni yapıyor. İnci ile Han, gizlice evleniyor. Safiya, İnci’nin dedesine gidip hakaret ediyor. Sonra dengesini kaybedip merdivenlerden düşüyor.

İşte Masumlar Apartmanı 4. bölüm 2. fragmanı….

MASUMLAR APARTMANI 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Safiye, Han’a bakmak için odasına çıkar. Onu, İnci ile görünce kıyameti koparır. İnci’nin o duruma düştüğünü gören dedesi evi terk eder. Ne İnci, ne de Ege, ona ulaşamaz. Safiye ise, İnci’nin eve girdiği için Gülben’le birlikte evi çamaşır sularıyla temizlemeye başlar. O da yetmezmiş gibi birde yerlere tuz ruhu dökerler.

Gülben ile Safiye, zehirlenip kusmaya başladıkları sırada Han eve gelir ve camları açıp onların nefes almasını sağlar. İnci, iş yerine gidip Uygar’la daha fazla çalışmak istemediği için, patronuna istifa etmek istediğini söyler. Patronu ise, zaten radyonun durumunun kötü olduğunu ve tek reklam alan onun programı olduğunu duyunca İnci, kararından vazgeçer.

Uygar, İnci’nin dedesine gidip ona, torunuyla iki yıldır sevgili olduklarını ve evlenmeye karar verdiklerini söyler. İnci, onu kovup kendisini apartmanın dışına atıp ağladığı sırada, ablasıyla geç kaldığı için tartışan Han, karşılaşır. Ailelerinin onayı olmadığını bilen Han, İnci’ye onları bu ilişkiye kabul ettirmeye mecbur bırakabileceklerini söyler.

Masumlar Apartmanı 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Han İle İnci Gizlice Evlenebilecekler Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler