Ana SayfaDizilerSen Çal Kapımı 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Serkan İle Eda'nın Aşkı...

İlgili Postlar

Sen Çal Kapımı 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Serkan İle Eda’nın Aşkı Sallantıya Mı Giriyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Sen Çal Kapımı 13. bölümüyle, 7 ekim çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Alptekin bey, Aydan’a, o unutamadığı kazada ölen karı kocanın kimsesiz kalan kızının kim olduğunu bulduğunu onunda Eda, olduğunu söyledikten sonra onların bir an evvel ayrılması gerektiğinin kararını verirler. Bu durumu, Serkan’a nasıl söyleyeceklerinin düşünmeye başlarlar. Sen Çal Kapımı 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Serkan ile Eda’nın aşkı sallantıya mı giriyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Serkan İle Eda’nın Aşkı Sallantıya Mı Giriyor!

Sen Çal Kapımı 13. bölüm 2. fragmanında; Eda, Serkan’a aşık olduğunu onun da kendisine aşık olduğundan emin olur. Ancak Serkan’ın sürekli Selin ile birlikte çalışması ve iş yoğunluğu Eda’yı rahatsız eder. Şirkete yeni gelen Efe, Eda ile ilgilenmeye başlar. Serkan, Eda’yı Efe’den kıskanacak mı?

Sen Çal Kapımı 13. bölüm 2. fragmanı….

SEN ÇAL KAPIMI 12. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLMUŞTU?

Serkan, baktı ki Eda, gitmekte kararlı gururu bir yana bırakıp onu İtalya’ya gitmeden önce yakalayıp aşkını itiraf eder. Selin ise, onun buluşmak istediği yerde saatlerce bekler. Ama Serkan gelmeyince, çok üzülür. Eda, valiziyle tekrar eve dönünce, halası önce çok sevinir. Ancak, onun yüzündeki mutluluğunun nedenini çok merak eder.

Aydan’da, Serkan’ın mutlu bir şeklide telefonda biriyle görüştüğünü görüp, Selin ile barıştığını zanneder. Ferit, artık Selin’e güvenmez ve onu takibe alır. Onu, yolda görür ve aradığında Selin, Ferit’e şirkette olduğunu söyleyip, Serkan ile görüşmeye gider. Selin. Serkan’a, onu saatlerce beklediğini ve onun kararıyla Ferit’i terk edebileceğini söyler.

O konuşmayı Ferit, duyar ve fenalaşır. Derin, onu fenalaşmış bir vaziyette görüp yardım eder. Ferit, Derin’e duyduklarını anlatır ve bu konuşmaların aralarında kalmasını ister. Düğün günü gelir. Serkan, Eda ile birlikte düğüne gider. Selin, nikah memurunun sorusuna ‘evet’ yanıtını verir. Sıra Ferit’e gelince, evet diyemez. Ferit, Selin’e dönüp, bunu şu anda yaptığı için özür diler ve onun kendisini değil Serkan’ı sevdiğini bildiğini söyler.

Sen Çal Kapımı 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Serkan Eda’nın Kim Olduğunu Öğrenecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler