Ana SayfaDizilerZümrütüanka 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Her Şeyi Hatırlayan Zümrüt Evi Terk...

İlgili Postlar

Zümrütüanka 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Her Şeyi Hatırlayan Zümrüt Evi Terk Ediyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle takip edilen dizisi Zümrütüanka, 13. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Zümrüt, sosyal hizmetlerden gelen görevlilere Işık’ın bakıcısı olduğunu söylüyor. Sonra, valizini toplayıp evi terk etmek üzereyken Işık’ın ısrarına dayanamayıp geri dönüyor. Abbas’ın kendisini öldürmeye çalıştığını hatırlayan Zümrüt, ondan kendisini babasının yanına götürmesini istiyor. Kaza yaptıkları yola geldiğinde el frenini çekiyor ve araba çevresinde dönmeye başlıyor. Zümrütüanka 14. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Her şeyi hazırlayan Zümrüt, evi terk ediyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Her Şeyi Hatırlayan Zümrüt Evi Terk Ediyor!

Zümrütüanka 14. bölüm 1. fragmanında; Serhat, Zümrüt ile amcasını takip edip onları buluyor. Eve geldiklerinde Zümrüt kendisini, öldürmeye çalışanın Abbas olduğunu hatırladığını söyleyip onlara, katiller diye bağırıyor. Azimet ise, Zümrüt’e kapıyı gösteriyor. Serhat, Zümrüt’e engel olamıyor. Ona karısının yanına gitmesini söylüyor. Abbas’ı yumruklayan Serhat, onun neden böyle bir şey yaptığını anlayamıyor. Zümrüt ise, eski evlerine gitmekten başka çaresi kalmıyor.

İşte Zümrütüanka 14. bölüm 1. fragmanı…

ZÜMRÜTÜANKA 13. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Zümrüt, Deniz ile Serhat’ın evlenme cüzdanını alıp salona gidiyor. Orada sosyal hizmetlerden gelen memurlar, onun kim olduğunu soruyor. Zümrüt de, Işık’ın bakıcısı olduğunu söylüyor. Annesinin de kendisinin boşanması karşılığında konağın yarısını aldığını öğrenince öfkeden deliye dönüyor. Valizini alıp konağı terk edeceği sırada Işık, ondan gitmemesini istiyor. Deniz’de, o giderse Işık’ın çok üzüleceğini söyleyip Zümrüt’ü gitmekten vazgeçiriyor.

Zümrüt, Işık’ı alıp Cihan’a götürüyor. Cihan, kızını görünce çok seviniyor. Eski günlerdeki gibi onu çömlek tahtasının üstüne oturtuyor. Serhat, Zümrüt’ün Işık’ı götürdüğünü öğreniyor. Zümrüt’ü arıyor ve onların Cihan’ın yanında olduğunu öğreniyor. Deniz’le birlikte Cihan’ın dükkanına girdiklerinde üçünün mutlu bir şekilde çömlek yaptığını görünce kıskançlıktan deliye dönüyor.

Cihan, Azimet’ten Zümrüt’ün görevlilere Işık’ın bakıcısı olduğunu öğreniyor ve tekrar şikayette bulunuyor. Görevliler konağa geliyor ve Zümrüt’ün kim olduğunu, eğer doğruyu söylemezlerse nüfus müdürlüğünden bilgiler gelince zaten ortaya çıkacağın, Işık’ı onlardan alacaklarını söylüyor.

Zümrüt kendisini öldürmeye çalışanın Abbas olduğunu ve hatırlamaması için kendisine ilaç verdiğini öğreniyor. Ona, babasının yanına gitmesi gerektiğini söyleyip ondan kendisini köye götürmesini istiyor. Kazanın olduğu yere geldiğinde Abbas’a, her şeyi hatırladığını söyleyip arabanın el firenini çekiyor.

Zümrütüanka 13. Bölüm Ön izleme Yayında! Sühandan Hamit’e Restini Çekiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler