Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 35. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kuzey'in Yıldız'ı Kaçırmaktan...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 35. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kuzey’in Yıldız’ı Kaçırmaktan Başka Çaresi Kalmıyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk, 34. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Kuzey Işıl ile birlikte, Yıldız’ı kıskandırma planları yapıyor. Plan tutuyor ve Yıldız’da ona Burhan’la misilleme yapıyor. Onların üniversitede birlikte düet yaptığını öğrenip birde birlikte şarkı söyleyince deliye dönüyor. Şule, Yıldız’ın yanına gelip ona metres kelimesini kullanıyor. Yıldız, kendisini kaybediyor ve Şule’yi denize atıp boğmaya çalışıyor. Kuzey Yıldızı İlk Aşk, 35. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Kuzey’in, Yıldız’ı kaçırmaktan başka çaresi kalmıyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Kuzey’in Yıldız’ı Kaçırmaktan Başka Çaresi Kalmıyor!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 35. bölüm 1. fragmanında; Şule’nin kışkırtmasıyla Yıldız, sinir krizi geçiriyor ve karakolluk oluyor. Kuzey, Sefer’le iş birliği yapıp Yıldız’ı bayıltıp kaçırıyor. Onu beraber yaşamayı planladığı yeni evine götürüyor. Burhan ise, Yıldız’ı kaçıran Kuzey’den intikam almak için gözünü kızlarına dikiyor.

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 35. bölüm 1. fragmanı…

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 34. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nahide, Sefer ve Pembe, altınları sandığa koyup başında nöbet tutuyor. Sefer, rüyasında Selçuk hanı görüyor ve ona altınlarını geri vermesini istiyor. Nahide’nin, bebeğinin doktor muayene günü geliyor. Pembe, üzerine yattığı sandıktan ayrılmak istemiyor. Nahide’de, onun kendisiyle doktora gelmesini istiyor.

Sefer, Pembe’yi ikna edip birlikte doktor muayenesine gitmeye ikna ediyor. Onları benzinlikte bırakan Sefer, eve altınları rüyasına giren Selçuk’a geri götürmek isterken Kamer ile Poyraz’a yakalanıyor. Poyraz’la Sefer, kavga ederken Kamer, altınları alıp babasına götürüyor. Onlardan altınların karşılığında Poyraz’la düğünlerini yapmalarını istiyor.

Işıl ile Kuzey, Yıldız’ı kıskandırmak için onun çalıştığı yere gidip yemek yiyor. Yıldız, onlara okkalı bir hesap çıkarıyor. Kuzey, koyda Işıl’la birlikte kamp kuruyor. Yıldız da, misilleme olarak Burhan’la oraya gidiyor ve birbirlerini kıskandırmaya çalışıyor. Üniversiteden arkadaş olan ve bahar şenliklerinde düet yapan Burhan ile Yıldız, başlıyorlar şarkılarını söylemeye.

Kuzey, sinirlendiğini onlara belli etmeden uzaklaşıyor. O sırada Şule geliyor ve Yıldız’ı çıldırtmak için elinden geleni yapıyor. Hatta ona, Metres diyor. Bu kelimeyi duyan Yıldız, onu denize atıp boğmaya çalışıyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 34. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kuzey Yıldız’ı Kıskandırmayı Başarıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler