Ana SayfaDizilerMasterChef'te Haftanın 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6. Eleme...

İlgili Postlar

MasterChef’te Haftanın 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in büyük bir ilgiyle takip edilen yarışma programı MasterChef Türkiye 2020, haftanın son dokunulmazlık oyunuyla ekrana geldi. MasterChef ekibi, 7. hafta 3. dokunulmazlık oyunu için. İstanbul Bahçelievler Çocuk Evleri sitesine gittiler. Takımlar, özel misafirlerin beğenilerine sunmak üzere menülerini hazırladılar. MasterChef Türkiye 2020’nin 7. hafta 3. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın, 5. ve 6. eleme adayları kimler oldu? Ayrıntılar haberimizde….

MasterChef 2020 Yarışmacıları!

MasterChef’te Haftanın 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef 2020’nin 7. haftasının 3. dokunulmazlık oyununda iki favori yarışmacı, rakip takımlarla son kez mücadele etti. İstanbul Bahçelievler Çocuk Evleri Sitesinde yapılan dokunulmazlık oyununda, yarışmacılar özel misafirlere yemekler hazırladı ve en iyi yemekleri hazırlayan takım haftanın 3. dokunulmazlık oyununu kazandı.

Şefler, takımlara yapacakları menüyü açıkladı ve onlara bir saat süre verdi. Dokuz özel misafir için yedi çeşit yapılacak olan yemek için, takımlar var güçleriyle çalıştı. Verilen sürenin bitiminde, yapılan yemekler misafirlerin beğenisine sunuldu ve oylar verildi. Stüdyoda. kutudan çıkan oylar tek tek açıldı.

Şakşuka yemeğini, en iyi yapan Mavi takım oldu.
Zeytinyağlı yaprak sarma yemeğini, en iyi yapan Kırmızı takım oldu.
Kısır yemeğini en iyi yapan. Kırmızı takım oldu.
Patates salatası yemeğini en iyi yapan. Mavi takım oldu.
Mücver yemeğini en iyi yapan, Kırmızı takım oldu.
Karışık ızgara yemeğini en iyi yapan, Kırmızı takım oldu.
Brownie tatlısını yapan ise, Mavi takım oldu.

En çok oyu alan Kırmızı takım oldu ve haftanın son dokunulmazlığını kazanmış oldu. Kırmızı takım, Mavi takımı büyük oy farkıyla kazandı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Dokunulmazlığı kaybeden Mavi takım, bireysel dokunulmazlık için mutfaktaki yerlerini aldı. Şefler, yarışmacılardan sadece fırın kullanarak bir yemek hazırlamalarını istedi. Süre bitiminde şefler,  sunulan yemeklerin tadımlarını yaptı ve en başarılı üç yarışmacıyı açıkladı. Furkan, Serhat ve Özgül son üçe kalmayı başardı. Bu üç isim arasından ise, bireysel dokunulmazlığı kazanan Özgül oldu.

5. Ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Özgül, eleme adayı olarak, sürekli kendi ismini yazan Eray’ı eleme potasına gönderdi. Takım, kendi aralarında 6. eleme adayını belirlemek üzere oylarını kullandı ve en çok oyu alan Sefa oldu.

MasterChef 2020 7. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler