Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Meliha İhtihar Mı Ediyor?

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Meliha İhtihar Mı Ediyor?

Tv 8’in yayınlandığı günden beri büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Kırmızı Oda, 5. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Doktor Piraye’ye gelen Ahmet bey, karısını aldatmanın pişmanlığını yaşıyor. Piraye, onun hikayesinde kendi yaşadıklarını buluyor. Alya, başka bir hastayı Doktor hanımdan kıskanıyor. Meliha, Necdet’le arasında olanları utanarak anlatıyor. Doktor hanım, özel hayatında üzücü bir haber alıyor. Kırmızı Oda 6. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Doktor hanım, Meliha’nın bulunamadığını öğreniyor. Meliha, intihar mı ediyor?

Cuma Dizileri 2020

Meliha İhtihar Mı Ediyor?

Kırmızı Oda 6. bölüm 1. fragmanında; Alya, baba annesinin saçlarını nasıl kestiğini anlatıyor. Ahmet bey ise, karısının kanser olmasında kendisini sorumlu tutuyor. Şimdiki karısından ayrılıp eski karısıyla tekrar evlenmek istiyor. Tuna, Meliha’nın kayıp olduğunu öğrenip doktor hanıma söylüyor. Meliha, ölen kızının hayaliyle kendini kaybetmiş bir şekilde denize doğru gidiyor. Doktor hanım Meliha’yı arayıp ona engel olmaya çalışıyor.

İşte Kırmızı Oda 6. bölüm 1. fragmanı….

KIRMIZI ODA 5. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Doktor Piraye’ye gelen Ahmet bey, sürekli ağlıyor ve günlerdir böyle olduğunu söylüyor. Başlıyor anlatmaya, karısını aldattığını ve şimdi çok pişman olduğunu şimdiki eşinden ayrılıp eski karısıyla evlenmek istediğini söylüyor. Piraye, onun hikayesinde kendi yaşadıklarını görüyor. Doktor hanımın hastalarından Ömer, geliyor.

O çıkarken Alya, içeri giriyor ve doktor hanımın ona yakın davranmasını kıskanıyor. Alya, babasının annesiyle İstanbul’da tanıştığını ve baba annesinin istememesine rağmen annesiyle evlendiğini anlatıyor. İstenmeyen gelin olan annesi de, kocasında da ilgi görmeyince içine kapandığını anlatıyor.

Meliha ise, üvey oğlu Necdet’in birilerine kefil olmasıyla her şeylerini kaybettiklerini, sonrasında kocasının oğlunu ret ettiğini, yeni evlenen Necdet’in karısı ve çocuğuyla memlekete gittiği anlatıyor. Sonrasında Meliha, Necdet’in hastalandığını duyup kocasından gizli, Necdet’e bakmak için gittiğini, ikisinin yakınlaştığını ama birlikte olmadıklarını anlatıyor.

Sonra birden susan Meliha’ya doktor hanım devam etmesini istiyor. Yine Necdet’in yanına gittiğinde, ona boşuna iyilik yaptığını anladığını söyleyip devam etmek istemiyor ve kliniği terk ediyor.

Kırmızı Oda 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Doktor Hanım Kötü Bir Haber Alıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler