Ana SayfaDizilerBabil 15. Bölüm Ön İzleme Yayında! İrfan Eda'ya Oğlunu Onlara Bırakmayacağını Söylüyor!

İlgili Postlar

Babil 15. Bölüm Ön İzleme Yayında! İrfan Eda’ya Oğlunu Onlara Bırakmayacağını Söylüyor!

Star Tv’nin en çok izlenen dizisi Babil, 14. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; İrfan, Egemen’in kendisini ihbar ettiğini Nihal’den öğreniyor ve telefon edip onu çağırıyor. Egemen, Eda’ya aşık olduğunu ve Deniz’in kendi çocuğu olduğunu söylüyor. İrfan, duydukları karşısında yıkılıyor. Kudret, Süleyman’ın hapisten çıkacağını öğrenince onu tehdit edip her şeyini elinden alıyor. Süleyman, Nilay’a evlenme teklif ediyor. O da kabul etmek zorunda kalıyor. İrfan, Adil’in de içeride olduğunu öğrenip onunla Süleyman’ı bitirmek için bir plan yapıyor. Ama komisere tüm suçu kabul ettiğini söylüyor. Babil 15. bölüm ön izleme yayınlandı. İrfan, Eda’ya oğlunu onlara bırakmayacağını Deniz’in kendi oğlu olduğunu söylüyor.

Cuma Dizileri 2020

İrfan Eda’ya Oğlunu Onlara Bırakmayacağını Söylüyor!

Babil 15. bölüm ön izlemesinde; Eda, İrfan’la konuşmaya gidiyor. İrfan, ona bu yaptığı ihanetin hesabını soruyor. Eda, kendisini anlatmakta zorlanıyor. İrfan Deniz’i, ne Egemen’e nede, ona bırakmayacağını, onun kendi kanından canından olduğunu söylüyor. Eda, İrfan’ın konuşmalarından sonra tutuşmaya başlıyor.

İşte Babil 15. bölüm ön izlemisi…

BABİL 14. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Hakan, babasını hapisten kurtarmak için uğraşıyor. Kudret, Süleyman’ın hapisten çıkacağını oğlundan duyuyor. Süleyman’ın yanına gidip, eğer tüm mal varlığını kendisine vermezse tüm bildiklerini polise anlatacağını söyleyip tehdit ediyor. Mecbur kalan Süleyman, Kudret’in elindeki kağıtları imzalıyor.

Süleyman, hapisten çıktıktan sonra Kudret’in kasayı da boşalttığını görüyor. Yeni bir sevkıyat için hazırlık yapmaya başlıyor. İrfan, tek telefon hakkını Egemen’i aramak için kullanmak istiyor. Nihal ise, zaten Egemen’in onu ihbar ettiğini söylüyor. İrfan, duyduklarına inanmak istemiyor ve Egemen’i çağırıyor.

Egemen’den duyduklarından sonra yıkılan İrfan, avukatıyla bile görüşmek istemiyor. Zorla bir polisin telefonunu alıp Eda’yı arıyor. Eda’ya Egemen’in kendisine bir şeyler anlattığını söylüyor. Ama Eda, sadece ondan özür dileyince İrfan, Egemen’in anlattıklarının doğru olduğunu anlıyor.

İçeride bir öğrencisiyle karşılaşan İrfan, Adil’in de hapiste olduğunu öğreniyor. Ondan biraz para isteyip Adil’e yaklaşmak için bir plan kuruyor. Onunla konuşan İrfan, komiseri arayıp onunla konuşmak istediğini söylüyor. İrfan, ifadesinde tüm suçu kabul ettiğini ve kendisinin silah kaçakçısı olduğunu söylüyor.

 Babil 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İrfan En Yakın Arkadaşıyla Karısının İhanetini Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler