Ana SayfaDizilerRamo 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ramo Cihangir'i Öldürecek Mi?

İlgili Postlar

Ramo 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ramo Cihangir’i Öldürecek Mi?

Show Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Ramo, 14. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Cihangir, oğlunu toprağa gömdükten sonra onu öldürenin Ramo olduğundan şüpheleniyor. Onu, getirtip helvasını yedirmeye çalışırken, Mahir komiser geliyor. Nehir’in de yardımıyla oradan çıkmayı başarıyor. Ramo, Yavuz ile birlikte bir plan kuruyor ve Cihangir’in oğlunu öldürenin Vahap olduğuna inandırıyor. Kral olma planıyla tuzağa düşen Vahap’ı Yavuz öldürüyor. Cihangir, Doğu’nun hayatını kurtardığı için Ramo’yla el sıkışıyor. Ramo, Yavuz’a Cihangir’i öldüreceğini söylüyor. Ramo, Cihangir’i öldürecek mi?

Cuma Dizileri 2020

Ramo Cihangir’i Öldürecek Mi?

Ramo dizisinin 15. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ramo, Taner’i öldürdükten sonra, kimse şüphelenmesin diye Sibel’de kendisini omzundan vuruyor. Cihangir, Sibel’i yaralı bir şekilde eve getiriyor. Yavuz, Sibel’le Ramo’yu telefonda görüştürüyor. Ramo ona, kar maskeli birilerinin eve geldiğini,Taner’i öldürdükten sonra kendisininde, masanın üzerindeki silahı aldığını, adamların üzerine saldırmasıyla silahın patladığını söylemesini istiyor.

RAMO 14. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Cihangir, oğlunu öldürenin Ramo, olduğunu düşünerek adamlarına onu getirmelerini istiyor. Ramo, hapishanede Rüstem’in anlattıkları aklına geliyor. Cihangir, Ramo’ya ölmeden önce kendi helvasını yedirmek istiyor. Ramo, oradan sağ çıkamayacağını bildiği için, tedbirli davranıyor. O sırada Cihangir, karısının Sibel’i öldüreceğini öğreniyor. Ramo, fırsatı değerlendirip korumaları alt ederek odadan çıkmayı başarıyor.

Onların yanına gidip, Sibel’in Taner’le birlikte kendisini öldürmeye çalıştığını söyleyerek onu kurtarıyor. Mahir komiser soruşturma için geliyor. Yavuz, korumalara onu içeri almalarını istiyor. O fırsatı değerlendiren Ramo, evden çıkmaya çalışıyor. Onun masum olduğuna inanan Nehir, Ramo’yu arabasına alıp evden çıkarıyor.

Ramo, Yavuz’la birlikte bir plan yapıyor. Önce Vahap’a kendisini inandırmak için Ramo’nun abisi Hasan’ı onun gözü önünde öldürmüş gibi yapıyor. Sonra, Ramo’yu Cihangir’e verecek bir plan daha yapıyor. Cihangir, Ramo’nun kıskıvrak yakalandığını düşünüp adamlarıyla birlikte oraya gidiyor. Yavuz, Vahap’ı ve adamlarını öldürüyor. Elindeki bomba pimini çeken Vahap, orayı havaya uçuruyor. Ramo, son anda Doğu’yu kurtarıyor.

Cihangir, Vahap’ı cebinden çıkan telefonla oğlunu öldürenin o olduğunu zannediyor. Doğu’nun hayatını kurtardığı içinde Ramo’yla el sıkışıyor. Ramo, Yavuz’a Cihangir’i öldüreceğini söylüyor. Cihangir’in aracına yakınlaşan Ramo, onu vurmak için silahını hazırlıyor.

 Ramo 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sibel Kaçırılınca Cihangir’in Ramo’ya Karşı Kozu Kalmıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler