Ana SayfaDizilerMasterChef 2020 8. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve...

İlgili Postlar

MasterChef 2020 8. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2020’nin son bölümünde 8. haftanın 2. dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlığı alabilmek için her iki takımda var güçleriyle mücadele verdi. Dokunulmazlığı kazanan takım belli oldu. Sonrasında kaybeden takım bireysel dokunulmazlık için mutfaktaki yerlerini aldı. MasterChef 2020 8. hafta 2. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? 3. ve 4. eleme adayları kimler oldu? Ayrıntılar haberimizde….

MasterChef 2020 Yarışmacıları!

MasterChef 2020 8. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef Türkiye 2020’nin son bölümünde; Mavi takım ile Kırmızı takım, dokunulmazlık için karşı karşıya geldi. Şefler, dokunulmazlık oyunu için takımlara kök sebze ürünleri verdi ve bu ürünleri ana malzeme olarak kullanarak 5 çeşit yemek yapmalarını istedi. Takımlar sırayla markete girdiler ve verilen üç dakika içinde alabildikleri malzemelerle yaratıcılıklarını kullanarak yemeklerini yapmaya başladılar.

DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Şefler, takımlara 5 çeşit yemek yapmaları için tam 45 dakika süre verdi. Verilen sürenin bitiminde her iki takımında yemeklerinin tadımları tek tek yapıldı ve kök sebzelerin ana ürün olarak sunulan menüde en başarılı takım yine Mavi takım oldu. Kırımızı takım, haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu da kaybeden takım oldu ve bireysel dokunulmazlık için mutfaktaki yerlerini aldılar.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu da kaybeden Kırmızı takım, bireysel dokunulmazlık için mutfağa tekrar girdiler. Serhat ile Walison, eleme potasına düştükleri için oyunda yarışmadılar. Bireysel dokunulmazlık oyununda Danilo şef, kendisinin hazırlamış olduğu yemeği yarışmacılara tanıttı. Gereken açıklamaları yaptı ve o yemeğe en yakın yemeği yapanın bireysel dokunulmazlığı kazanacağını söyledi. Verilen sürenin bitiminde, en başarılı tabağı yapan yarışmacı Eray oldu ve bireysel dokunulmazlığın sahibi oldu.

3. Ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Eray, 3. eleme adayı olarak Berker’in ismini verdi. Daha sonra takım aralarında 4. eleme adayını belirlemek üzere oylarını kullandılar. En çok oyu alan yarışmacı Tanya oldu. Tanya, haftanın 4. eleme adayı olarak eleme potasına ismini yazdırdı. Cumartesi günü haftanın 3. dokunulmazlık oyunu oynanacak. Pazar günü ise bir yarışmacı daha MasterChef’e veda edecek ve geriye 14 yarışmacı kalacam.

MasterChef 2020 8. Hafta İlk Dokonulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2. Eleme Adayları Kimler Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler