Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 68. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Züleyha'nın Yolunu Kim Kesiyor?

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 68. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Züleyha’nın Yolunu Kim Kesiyor?

Atv’nin fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 67. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Demir, Fekeli’nin evine gidip, karısını Yılmaz’ın silahıyla Müjgan’ın vurduğunu söylüyor. Müjgan, inkar etse de hem Yılmaz, hem de Fekeli, onun yaptığını anlıyor. Her şeyi itiraf etmesine rağmen Yılmaz, Demir’e gidip karısını şikayet etmemesi için onunla bir sözleşme yapıyor. Ama savcının her şeyi duymasıyla Müjgan göz altına alınıyor. Züleyha ise, ifadesinde kendisini Müjgan’ın vurmadığını beyan ediyor. Yılmaz ile Züleyha’nın kaçma planlarını öğrenen Hünkar, onlara yardım ediyor. Züleyha, çocuklarıyla birlikte Yılmaz’ın yanına giderken birisi önünü kesiyor. Züleyha’nın yolunu kim kesiyor?

Perşembe Dizileri 2020

Züleyha’nın Yolunu Kim Kesiyor!

Bir Zamanlar Çukurova 68. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fekeli ile Yılmaz, Müjgan’ın Züleyha’yı öldürmeye çalıştığını anlıyor. Ama Behice, ortalığı birbirine katıp yeğenine iftira edildiğini haykırıyor. Müjgan, Züleyha’yı her şeyi itiraf ediyor. Fekeli, Yılmaz’ı Demir’in peşinden gönderip şikayet etmesini engellemesini istiyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 67. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yılmaz, Demir’in peşinden koşup karısını şikayet etmemesi karşılığında karşılıklı bir protokol imzalayabileceğini ve şirket hisselerini almaktan vazgeçeceğini söylüyor. İkili aralarında bir sözleşme imzalıyor. Ama ertesi gün, jandarmalar tam da Müjgan’ın baş hekim vekili olduğunun açıklandığı sırada hastaneye geliyor.

Müjgan’ı jandarmalar götürüyor. Züleyha’nın da ifadesini almak için jandarmalar geliyor ve onu karakola götürüyor. Züleyha, Yılmaz’la kaçma planları yaptığı için Müjgan’ın hapse girmesini istemiyor ve kendisini onun vurmadığına dair ifade veriyor. Demir, Sevda’dan aldığı akılla jandarmaya gidip, karısını ve çocuklarının annesi tarafından alı konulduğu şikayetinde bulunuyor.

Demir’i ve jandarmaları karşısında gören Hünkar çok şaşırıyor. Züleyha ise, kimse tarafından alı konulmadığını söylüyor. Demir’e de o kadının evinde kalamayacağını söylüyor. Hünkar, Yılmaz ile Züleyha’yı küçük konağın önünde konuşurken görüyor. Önce Yılmaz’a gidip, yaptıklarından çok pişman olduğunu söyleyip af diliyor.

Züleyha’ya ise, bir çanta dolusu altınını veren Hünkar, onların kaçacaklarını bildiğini söylüyor. Hünkar, Züleyha’yı ve çocukları göz yaşları içinde uğurluyor. Yılmaz’da, Kerem Ali’yi alıp onu buluşacakları yerde beklemeye başlıyor. Ama Züleyha’nın yolunu bir araba kesiyor.

Bir Zamanlar Çukurova 67. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Züleyha İle Yılmaz Kaçmayı Başarabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler