Ana SayfaDizilerMasterChef 2020 8. Hafta İlk Dokonulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve...

İlgili Postlar

MasterChef 2020 8. Hafta İlk Dokonulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2020’nin son bölümünde haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Yarışmada 8. haftaya gelindiğinde, yarışmacılar iyice ustalaştı. Dokunulmazlık oyunları ise zorlaştı. Bu hafta 15 yarışmacının mücadele ettiği MasterChef, bundan sonra azalarak büyük finale doğru ilerleyecek. Master;Chef 8. hafta ilk dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Bireysel dokunulmazlığı kim aldı? Haftanın 1. ve 2. eleme adayları kimler oldu? Ayrıntılar haberimizde….

MasterChef 2020 Yarışmacıları!

8. Hafta İlk Dokonulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef 2020’nin 8. haftasının ilk dokunulmazlık oyunu takımlar yerlerini aldı. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununda takımlardan döner ürünleri yapmaları istendi. Kurulan döner tezgahı ile takımlar tüm hünerlerini sergiledi. Dört çeşit döner ürünü yapmak için takımlara verilen süre bir saat 15 dakika oldu. Verilen sürenin bitiminde şefler takımların tabaklarını tek tek değerlendirdi.

DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Mavi ve Kırmızı takım 1 saat 15 dakika süre içinde 4 çeşit döner ürünü çıkarmak için canla başla mücadele verdi. Verilen sürenin bitiminde şefler takımların tabaklarını değerlendirdi ve en başarılı döner ürünlerini hazırlayan Mavi takım olduğunu açıkladı. Mavi takım. çıkardığı üç çeşit döner ürünüyle dokunulmazlığın sahibi oldu.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

MasterChef 2020’nin 8. haftasının ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden Kırmızı takım, bireysel dokunulmazlık için mutfaktaki yerlerini aldı. Bireysel dokunulmazlık oyununda Mehmet şef, kendi yapmış olduğu Sebze Tartar yemeğini yarışmacılara tanıttı. Yarışmacılar gerekli notları alıp yemeği yapmak için yerlerini aldılar.

Yarışmacılara Sebze Tartak yemeğini yapmaları için tam 40. dakika süre verildi. Verilen sürenin bitiminde şefler en başarılı tabağı hazırlayan üç ismi açıkladı. Bunlar, Berker, Sefa ve Serhat oldu. Üç yarışmacı arasından ise bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı Sefa oldu.

1. Ve 2. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Sefa, ilk eleme adayı olarak Serhat’ın ismini verdi. Serhat 8. haftanın ilk eleme adayı oldu. İkinci eleme adayını belirlemek için takım kendi aralarında oylarını kullandı. En çok oyu alan yarışmacı ise Walison oldu. Haftanın ilk eleme adayları, Serhat ile Walison oldu.

MasterChef 2020 8. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyununu Hangi Kaptan Kazandı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler