Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Safiye Han'in İnci ile Evlendiğini...

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Safiye Han’in İnci ile Evlendiğini Öğreniyor!

TRT 1’in yayınlandığı günden beri büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Masumlar ;Apartmanı, 4. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Uygar’ın eve gelip İnci’nin dedesiyle konuşmasından sonra işler karışıyor. İnci’nin dedesi, memlekete dönme kararı alıyor. İşinden istifa eden İnci, Han’ın evlenme teklifini de ret ediyor. Annesinin babasına yazdığı mektubu okuyan İnci, Han’ın teklifini kabul ediyor ve ikili gizlice evleniyor. Safiye ise, İnci’yle Han’ın hala görüştüğünü anlıyor ve gidip Memduh beye çatıyor. Tartışırken merdivenlerden düşüyor. Masumlar Apartmanı 5. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Safiye, Han’ın İnci ile evlendiğini öğreniyor.

Salı Dizileri 2020

Safiye Han’in İnci ile Evlendiğini Öğreniyor!

Masumlar Apartmanı 5. bölüm 1. fragmanında; Safiye, merdivenlerden kendisini Memduh beyin ittiğini söylüyor. Han, İnci’nin arabada bir şeyler yeyip dökmesinden rahatsız oluyor. İnci ile Han, ilk kavgalarını yapıyor. Han’ın kendi adına karar vermesini istemeyen İnci, ona karşı çıkıyor. Gülben, Esat ile Esra’nın konuşmalarından onların evleneceğini zannedip üzülüyor. Hikmet bey, kahvaltıda Han ile İnci’nin evlendiğini ağzından kaçırıyor. Safiye, bunu duyunca fenalaşıyor.

Masumlar Apartmanı 5. bölüm 1. fragmanı…

MASUMLAR APARTMANI 4. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Hikmet beyin, fenalaştığını duyan Memduh, ambulansı arayıp Ege ile birlikte hastaneye götürüyor. Han ile İnci, durumu eve gelince öğreniyor ve hastaneye koşuyor. Safiye ise, Gülben’le birlikte büyük bir temizliğe başlıyor. Sabaha kadar evi temizliyorlar ve yorgunluktan yerde uyuya kalıyorlar.

Uygar’ın eve gelip Memduh beye İnci ile olan ilişkisini anlatmasından sonra torunundan işinden istifa etmesini istiyor. Memduh, memlekete dönmek için hazırlıklara başlıyor. İnci, Han’a gidip, birlikte olamayacaklarını, dedesinin memlekete dönme kararı aldığını söylüyor.

Han, büyük bir üzüntü içerisine girip Esat’a durumu anlatıyor. Gülben, Esat’ın babasına aldığı çiçeği kendisine vermesinden bir anlam çıkarıp, Safiye karşı çıksa da şirkete gidiyor. Orada Esat, Esra’ya Han’ın İnci’ye aldığı yüzüğü gösterip konuşuyor. Gülben de, Esat’ın Esra’ya yüzük aldığını evleneceklerini zannedip göz yaşları içinde eve geliyor.

İnci, annesinin ölmeden önce babasına yazdığı mektubu okuyor ve dedesinin annesine yaptığı baskıların aynısını kendisine de yaptığını öğreniyor. Han’ın yanına giden İnci, evlenme teklifini kabul ediyor. İkili gizlice evleniyor. Safiye, onları birlikte apartmandan çıkarken gördüğü için gidip Memduh’a çatıyor. Tüm apartman başlarına toplanıyor. Safiye, dengesini kaybedip merdivenlerden düşüyor.

Masumlar Apartmanı 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İnci İle Han Gizlice Evleniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler