Ana SayfaDizilerBaraj 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gerçeği Öğrenen Nehir Nazım'a Ateş Püskürüyor!

İlgili Postlar

Baraj 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gerçeği Öğrenen Nehir Nazım’a Ateş Püskürüyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Baraj, 8. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nehir, Zerrin’e bir daha kimseyi dolandırmak istemediğini söyleyip Tarık’la şantiyeye gidiyor. Zerrin, onu ikna etmek için İsmet’i Nehir’in yanına götürüyor. O da ikna edemeyince Zerrin, Tarık’ı bulup Nehir’in dolandırıcı olduğunu onu da dolandırmak için yanında olduğunu söylüyor. Nehir’e yakınlaşan Tarık, onunla evleneceğine inandırıyor ve onunla birlikte oluyor. Yataktan kalktıktan sonra ava giderken avlandığını, kendisinin Nazım değil Tarık olduğunu söylüyor. Baraj 9. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Gerçeği öğrenen Nehir, Nazım’a ateş püskürüyor.

Salı Dizileri 2020

Gerçeği Öğrenen Nehir Nazım’a Ateş Püskürüyor!

Baraj 9. bölüm 1. fragmanında; Kendisiyle konuşmak istemeyen Nehir’i omzuna alan Nazım, ona her şeyi anlatıyor. Onu kaybetmekten korktuğu için Tarık’ın fotoğrafını ona gönderdiğini söylüyor. Ama Nehir, kendisini tanımadığı adamla baş başa bıraktığı için Nazım’ı affetmeyeceğini söyleyip gidiyor.

İşte Baraj 9. bölüm 1. fragmanı…

BARAJ 8. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Zerrin, tam bir milyonluk vurgun yapacakları sırada Nehir’in işi bıraktığını söyleyip Tarık’ın yanına gidiyor. Paralarını geri alabilmek için Zerrin’le iş birliği yapan Nehir’in eski sahte kocaları onu vurgun için ikna etmek için çareler arıyor. Zerrin, şantiye müdürüyle konuşup Nazım hakkında bilgi alıyor ve Nehir’in kandırıldığını anlıyor.

Tarık’tan hamile kalan Zahra, onu tehdit ediyor ve İstanbul’a kaçmaya zorluyor. Kocasını sarhoş ettikten sonra birlikte kaçabileceklerini söylüyor. Ancak, Zahra’nın planı tutmuyor. Tarık, Nehir’e yakınlaşmaya başlıyor. Hatta onu öptüğü sırada Nazım içeri giriyor. Ama, öpüştüklerini görmüyor.

Zerrin, Nehir’i son bir vurgun için ikna etmesi için İsmet’i Nazım’ın evine götürüyor. Nazım’ın her şeyi itiraf ettiği mesajı fark eden Tarık, eve gelip Nehir’in telefonundan mesajı siliyor. İsmet, o sırada mutfakta saklanıyor ve Nehir ile Tarık’ın bir gün önce öpüştüklerini öğreniyor. Nehir, İsmet’i evden çıkardıktan sonra Zerrin’in yanına gidip, dolandırıcılık işini bıraktığını asla bir daha yapmayacağını söylüyor.

Zerrin, Tarık’ı bulup ona Nehir’in dolandırıcı olduğunu ve onu evlenmeye ikna ettikten sonra düğün günü altınları alıp kaçacağını söylüyor. Tarık, önce inanmıyor. Sonra haberleri okuyunca inanıyor ve Nehir’in yanına gidip onu evleneceklerine ikna ediyor. İkili birlikte oluyor. Tarık, yataktan kalktıktan sonra kendisini bir daha göremeyeceğini, ava giderken avlandığını kendisinin Nazım değil Tarık olduğunu, Nazım’ın ise Tarık diye bildiği kişi olduğunu söylüyor.

Baraj 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nehir Tarık’ın Nazım Olmadığını Acı Bir Şekilde Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler